Cyklar

Fortf dåligt att inte blogg.se s app fungerar! Men en liten uppdatering så här på lördagen! Sotrut till 9 imorse och sen har vi handlat och fiffat! Just nu sitter jag på motionscykeln och spelar Rumble, I sover och M har varit på gymmet! Ska strax hoppa i duschen! Sen får vi trevligt besök :) 
 
En soft lördag Mao!  Just nu 24 km pcykeln, nytt rekord! 

Knoddan kan gå!

DRYGT 10 MÅNADER gammal började hon ta några stapplande steg! Sådär 2-4 stycken och på midsommarafton lärde hon sig att resa sig upp utan att hålla i sig mot något. På en knapp vecka sen midsommar så har hon lärt sig att gå typ en meter. Sen faller hon på baken eller kastar sig i min eller M's famn. Eller mot bord, stol whatever bara hon når fram! Hon blir tokglad när hon lyckas gå några steg.
 
IKVÄLL HÖLL HON på och träna som bara den! Tillslut var hon "all over". Hon blir modigare och modigare! Annars ikväll har vi käkat pizza och bara slappar. Var en sväng på stan också och kollade in matfesten bla. men känns inte så lockande sitta där i regnet ... så jag Rumblar vidare!

Mörkare, tjockare och sötare!

 
NU SÖKS DET testpiloter för Pearl river bridge mushromm soya! Ansök och läs mer på deras sajt. Alla som har egen blogg kan vara med och söka!
 
PASSAR PÅ OCH önskar trevlig helg!

Torsdagskvällen!

BLEV RIKTIGT LYCKAT igår! Först spelade vi lite brännbol, typ 20 minuter med vätskepauser emellan, ha ha! Jag är verkligen värdelös på att slå men det var kul ändå. Sprang så att jag sträckte baksidan på knäet, har skitont i dag och kan knappt stödja på benet då jag går uppför trappen ... *suck* Hoppas det blir bättre snabbt för det har jag inte lust med. Vill ju springa.
 
IAF SÅ GICK vi ner på matfesten efter brännbollen, var bra med folk där, kul att Härnösandsborna hittat ut, hi hi! Antar att fri entré och god mat lockar! Perfekt koncept! Riktigt trevligt med liveband och fotbollen på stormskärm. Käkade en viltskavslasagne med chevreost, den var grym. Chevre är ju sjukt gott!
 
"Om du vill vara dig själv för en stund". Blev bara öl igår.
 
 
 
 

Slit & släp!

TYPISKT ATT MAN bor på toppen av ett berg, ha ha! Men vi tog oss runt, Bellan & ja'! Är backarna som drog ner farten! Typ 4-5 månader efter förlossningen tog den här rundan ca 45 minuter och då höll jag på att dö! Nu 37 och det kändes helt OK, skönt ute!
 
SKA TA EN dusch och svida om för i eftermiddag/kväll blir det happenings med kollegorna från jobbet, galet kul! Isabelle hänger på ett tag och sen kommer pappsen och hämtar henne då han kommer från jobbet =P  

Instaport

VET NI ATT man kan exportera sina Instagrambilder med Instaport? Skitsmidigt! Behöver ju inte ens ansluta telefonen. Här kommer gårdagens bild från mitt konto:
 
 
IGÅR VAR JAG och I på gymmet vid 10.00. Det var vi och 3 andra där, Gick superbra att ta med Isabelle, hon satt så fint i stolen de har på gymmet. Diggade lite rockklassiker, fingrade på sin smartphone och tittade nyfiket på när vikterna åkte upp/ned, ha ha!
 
KÖRDE RYGG/AXLAR/TRICEPS, och har världens träningsvärk i ryggen idag. Efter vi kom hem från gymmet fick I lunch och sen sova. Och då kom mormor och morfar och hälsade på, jag hade skickat en fil, där I gick några steg så då var mormor tvungen att komma och se! Vi satt ute på baksidan och fikade. Riktigt nice! På kvällen corepass på gymmet, shit vad det brände i magmusklerna! Så en bra dag!
 
NU SKA VI snart ut och rasta vagnen igen.

Zumobrottare

GICK UPP INNAN I imorse, sååå skönt! Har ätit frukost och dricker kaffe, kollar vad som hänt i världen (eller jag kollar bloggar). På Extreme makeover weigtloss häromdan sa PT:n att frukost är det viktigaste målet, zumobrottare brukar tydligen hoppa över frukost för att "zuma" till sig! Yes, nu har jag ätit frukost, zumobruttare var jag ju ifjol vid denna tiden, det räcker!
 
SKA TA KICKAN under axeln och åka på gymmet nu på förmiddagen, that's the plan! + Corepass ikväll.
 

Instaweek!

TISDAG TILL TISDAG, ett axplock bilder från min iPhone! High life!
 
 

Funderar

VAD SKA MAN skriva om nu när 20 dagar & 20 bilder är över? Idag har skruttan och jag sovit till 8, ätit frulle, damsugit och gått en promenad på 4 km. Snart kommer ett par mamas över på en kopp kaffe, trevligt tycker åtminstone mamman! Skruttan själv hon sover hon. Kanske kikar solen fram bakom molnen också snart =)

Måndagsträning!

IDAG BLEV DET 5 km pw med vagnen, riktigt skönt! Nice väder blev det mitt på dagen idag. Sprang ju igår så idag tänkte jag vila från löpningen. Istället 1,8 mil på motionscykeln hemma + lite mag/ryggövningar. Får jag inte träningsvärk i magen nu så ... så är det nå konstigt! Var grymt jobbigt, tycker inte alls det är kul att träna mage egentligen. Måste typ va den tråkigaste muskelgruppen näst efter ben ... Så typ 1,40 tim träning blev det en måndag som denna!

Dag 20: valfri bild

SISTA DAGEN NU i 20 dagar & 20 bilder! Här kommer en bild på mig i Egypten, ute på safari med fyrhjuling, därav klädseln, för att undvika sand i mun/näsa! Snyggve!
 
 
 

Vardag!

ÅTER TILL VARDAGEN! Tvättmaskinen snurrar, dricker kaffe och laddar för promenix. Ja ... så spännande är det! Har lite roliga planer denna vecka med brännboll och jobbfest bland annat. Och så ska vi inviga vår nya altan jag och honey (finns alltid en anledning att ha fest, som min mamma brukar säga).
 
VI HAR IAF haft en grymt bra midsommarhelg härhemma! Och midsommarafton var hur kul som helst!
 
 

Seeeeg löpsväng!

KILOMETER 1 OCH 2 seg, tunga ben, huvva, varmt, pust och stånk, startade musiken. Blev lite lättare så km 3 gick väl hyffsat, sprang förbi nåt par i ett jäkla jehu, sen fick jag håll. Så var det inte kul längre ...
 
MEN TOG MIG runt iaf 5,5 km på drygt 30 minuter. Prick 6-minuters tempo. Ibland är det bara en pina att springa! För mycket rosé i fredags =P
 
Men det är bara midsommarafton en gång om året, och nu är det väl 363 dagar kvar till nästa. Gatufest om  11 dagar. Tjejmilen om 69 dagar! Ho ho!

Dag 19: tema vatten

NÄST SISTA BILDEN i 20 dagar & 20 bilder. Vatten. Älskar havet! Det är underbart. Här är en bild från en båttur med famijens båt. Måste ut på sjön snart!

Min första och sista!?

HAR ALDRIG HAFT loppis förr men 45 kronor på 3 timmar är inte så bra timpenning, ha ha! Fick sälja en fotoram, en pocketbok och en oanvänd liten börs. Har pungat ut babysakerna på Blocket och ska nu ta ta i att stuva undan alla prylar igen ... lite halvdrygt! Var bara jag och tre till här i området som ställde ut bord på gården. Ja ja ... det var det! Lite trevligt med gårdshäng iaf .... nu ska laddas upp för löprunda tror jag. Lite kaffe och surf först ;) Passa på när kiddot sover!
 

Loppis!

Sitter ute på bron och försöker kränga saker, babyprylar mest! 40:- har jagflytt in och affärerna går trögt, ha ha! Alla i kvarteret var tillfrågade men så mkt blev det ej tyvärr .. Hoppas folket droppar in kommande timmar! 

Dag 18: tema mat

BARA 3 BILDER kvar nu i 20 dagar & 20 bilder! Pass upp för här kommer nu 18!
 
TESTADE NYA KESELLASMAKEN Rabarber till frullen imorse. Var väl så där, den smakade inte så mkt rabarber. Hallon är mkt godare tycker jag!
 
IMORGON KOMMER TEMA vatten!
 

Midsommarafton 2012!

Jag och snoffsan på midsommarfirande på dagen! Blev lite chill, lunch och massa folk! Och superfint och varmt väder!
 
Finfina pres frpn gästerna när de kom!
 
... och fina rosor fick vi också!
 
Var inte så krypvänligt med långklänning! Åkte av när vi kom hem!
 
Sjukt god tårta!
 
 
Sen vart det tack & go 'natt strax efter 01.00 då alla åkte hem. Trött & sliten idag men det var det värt för vi hade en jätterolig midsommarafton! Bästa på länge!
 

Midsommardagen!

BLEV INGET BLOGGANDE igår, var full fart hela dagen och vi hade verkligen superkul! Och tårtan blev lyckad, alla tyckte den var supergod! All annan mat var också smaskens, sill, nypotatis, grillkött ... Men lite bilder å så kommer sen. Nu har jag och M röjt upp här hemma, diskat en miljon olika glas och så! Det var verkligen en lyckad midsommarfest och vädergudarna var ju med oss också!
 
KÄNNER MIG LITE småbakis idag faktiskt! Men tur att I sov till 8 imorse så man fick lite sömn iaf =) Nu ska vi ut och promenera med vagnen snart, och I ska sova sin lur.

Nu jäklar ...

... KAN VI SPELA kubb om det är det vi vill! Dubbelkubb eller varför inte trippel!? Beställde hem 1 st kubbspel från nätet och det kom igår, tänkte hämta ut det imorse då vi var ute och gick. Han i butiken stoppade mig direkt och sa, "jaha, är det ditt paket, det kommer du aldrig få med dig hem!" Jag tänkte, va fan så klen är jag väl inte, klart jag kan bära hem ett kubb! Det visade sig vara 3 kubbspel i världens otympligaste kartong! Öppnade paketet på plats och fick rum med 2 under vagnen och 1 fick jag hålla i handen. Kände mig som ett miffo!
 
ROLIGAST VAR NÄR han frågade: "Får jag fråga vad det är du har beställt som är så tungt".Misstänksam om nånting! Ha ha!
 
JEPP OCH FÖRUTOM KUBB så har jag och I styrt upp städningen här hemma idag. + legat 2 timmar på altanen, måste varit sommarens varmaste dag idag! Sååå härligt!
 
TUUUNGT!

Dag 17: Detta får mig att skratta!

'JAG ÄLSKAR DÅLIGA ordvitsar, det får mig att skratta! Och honey får mig att skratta, han är bäst på det!
Pentagon, " vad rakt hår du har" är ju skitkul, ha ha!
 
IMORGON I 20 dagar & 20 bilder blir det "Mat", passande värre eftersom det är midsommarafton!
 
 
 
 
 

Nöjder & glader!

STARTADE DAGEN MED en pw med Therese, typ 11 km blev det innan jag & Isabelle var hemma! Sen startade jag med bakningen, midsommartårtan är nu klar och ligger och gonar till sig i frysen! Hoppas den blev bra! Honey boney kom hem, vi käka middag, drack kaffe ute på altan, bada knoddan och sen drog jag på mig löparpjucksen för en kort runda! Rensa skallen & bara lyssna på bra musik på Spotify:
  • La la love
  • Shout it out
  • Ai se Eu Te Pego
  • St fire to the rain
  • Taboo
  • Flickan och kråkan
5, 34 KM OCH 29 minuter blev det, 5:32 tempo. Måste ner i kilometertd lite till, ågren över att jag anmälde mig till startrupp 3 på Tjejmilen, ha ha. Ska springa milen fortare än vad jag springer 5 km nu. Men .... nu maxade jag ju inte heller, men ändå ... var en skön runda! Och härligt väder!
 

Dag 16: Mitt beroende

LÄTT FRÅGA: KOFFEIN! Kaffe och cola light/Pepsi max. Får tokont i huvvet om jag inte dricker kaffe.
 
IMORGON I 20 dagar & 20 bilder kommer vad som får mig att skratta!
 
 

Onsdag idag ....

JAJJEMÄN! DET KAN bli en fin dag idag =) Har käkat min ägg/banan frulle, Isabelle sin obligatoriska gröt! Så nu ska vi ut och powerwalka! Fick just SMS med sällsis också, blir bra det! Off and away! =)

Dagens träning!

PROMENIX + GYMPASS! Nöjd, känns som jag kommit i ett flow! Så skönt att komma ut på förmiddan då I är vaken, så har man tid ändå sen då hon sover!
 
BICEPSCURL, TRICEPSPRESS, PLANKAN + bland annat en annan magövning i kabelmaskin blev det. Nu äre dags att söva, imorgon ska jag baka en grym midsommartårta tror jag. Förvara i frysen till fredag. Vad tror ni om denna midsommartårta?
 
KÄNNER ATT BILDEN hör bra ihop med rubriken! =P
 
Bild lånad från ICA.

Nya naglar

100 ÅR SEN jag hade salongfixade naglar nu men kände att jag var värd det nu inför sommaren! Så det var jag och gjorde då M kom hem från jobbet! Hon som gjorde´t var kanon, det tog 1½ timme och det gillar jag.

Dag 15: tema spår

SVÅRASTE TEMAT HITTILLS ... kom att tänka på elljusspår, tassavtryck, tågräls ... som ju är spår. Meeeen, problemas, då jag inte har några bilder på vare sig det ena eller det andra. Såååå, här kommer bebisspår:

IMORGON: "Mitt beroende". Nån som kan gissa vad det är!? =P


Förälda-LEDIGT

ÄR VÄL FÖRST nu man kan börja likna det vid en ledighet egentligen! Fina dagar med morgonpromenad vid 10:00 sen sola mellan 12-15 =P

DET ÄR VÄL schyssta rutiner det! Har varit ute och gått pw 4,5 km nu på förmiddagen och busat på gräsmattan i solen. Strax ska I få lunch, blir potatis och köttfärs. Tvättar för fullt men annars vet jag inte riktigt, ser ut som molnen drar ihop sig på himlen. Hoppas man kan sola lite iaf!

KL 17:30 SKA jag iväg på en rolig grej, så då blir det skiftbyte hemma! NU lunch!

Appen fungerar inte ...

Jag kan inte logga in på iphone appen?

2012-06-14 @ 10:45:07
Nya systemet
Tyvärr så fungerar inte iPhone appen just nu eftersom du använder den nya systemet och man kan inte än logga in på den via appen.
Men så fort alla bloggar är flyttade till den nya systemet så ska du kunna använda den som vanligt igen.

Vi ber om ursäkt för omständigheterna.

Dag 14: Känslor

NY DAG & ny bild i 20 dagar & 20 bilder. Känslor! Imorgon kommer "tema spår".


Shortspremiär & äntligen lite löpning!


ISABELLES OUTFIT IGÅR: nya shortsen från H&M. Så jädra söt i dem! Och idag har det ju också varit shortsväder, helt sjukt varmt & härligt! Bra start på dagen med en promenix ner på stan och date med Nathalie och Ellen. En kaffe hanns också med, inte helt fel =) När vi skilts åt så tyckte jag det var lika bra att klara av midsommarhandlingen på boa, var knappt en kotte där idag, men nu är jag en box rosé rikare och kö slapp jag! Kommer bli så roligt på fredag, längtar!

KOM HEM OCH solade på altanen och började på Malin Ewerlöfs bok om löpning, shit vilken fin bok. Man blir typ springsugen av att titta på bilderna! Så när M kom hem stack jag ut på en runda, nästan 9 kilometer och 50 minuter blev det i den 20-gradiga värmen. OCh nu sitter jag här med lite ont i huvvet .... mera vatten!!

Soft söndag!

IDAG HAR JAG tittat på Dirty dancing 2, var riktigt bra film! Började se den då jag satt på motionscykeln och trampade, blev 2,2 mil sen gav jag upp. Men filmen var jag tvungen att se klart, älskar romantisk smörja och det passade ju bra då M var borta!

SEN HAR DET busats en massa med I, vi har kört olika låtar på Spotify och dansat, hon har fått en riktig feeling med sitt headbangande nu. Riktigt kul! Hon är så rolig! Sen middag och sen iväg på träning! Blev en timmes gymmande ungefär, i gott sällskap. Överkropp. Skööönt nu kan man sita i soffan med gott samvete! Imorgon måndag igen, midsommarveckan och allt.

Dag 13: Ett ögonblick

JAHA ETT ÖGONBLICK i 20 dagar & 20 bilder. Vad ska man då hitta på!? En tråkig bild på nyhängd tvätt ute. Det var nämligen veckans Instagram-uppdrag. Outtodry skulle man lägga in bilder på! Instagramnörd som jag är så hakade jag på, och tvätt det har man ju i massor nuförtiden! Vill ni förresten följa mig på Instagram så heter jag stina_2.




Nybliven mamma

FASTNADE VID GYNNINGS blogg, hon har ju nyss blivit mamma! Så minns man själv hur det var, toppar & dalar =P

KAN SÄGA ATT livet vändes upp & ned den dag man blev mamma iaf! Det var härligt att va i den där bebisbubblan som varade i ett par veckor, amma, äta, sova, bara titta på den lilla varelsen, besök, presenter, telefonsamtal hit & dit, ja ... everything. Sugen på mer så läs Gynnings blogg =) Förresten så har hon också en blå BRIO vagn, en mörkblå!

Dag 12: tema gott

DAGS FÖR TEMA gott i 20 dagar & 20 bilder! Kallt rosévin en varm sommardag, det är gott det! =P Rosé är verkligen sommarens sommar! Hörde dock att sangria var det nya rosé så jag tror man måste testa en flarra framöver. I helgen blir det dock bara vatten för min del ...


Nyckelpigor!


OM SEX DAR är det midsommarafton! Å klart lilltjoppa ska ha en klänning, denna fick det bli! Stod och valde på HM men var så många som var slut i strl 80. Hoppas det är varmt bara! Firandet blir här hemma hos oss i form av knytis, 8 pers + lilltjoppa blir vi! Nån som har tips på en grym dessert som passar på midsommarafton!? Jordgubbar kanske är självskrivet!

Dag 11: Kärlek

BILD PÅ KÄRLEK i 20 dagar & 20 bilder idag. Here it comes!


F som i ...

  • Fredag
  • Finpromenad
  • Fynda
  • Finväder
  • Fika och sist men inte minst
  • Fotboll

JEPP DET ÄR ungefär så som vår dag har varit, Fiiin! Promenerade ner på stan efter lunch och I fick några nya leksaker som vi fyndade på Lekia. Bla. annat en "busy farm" som hon ska få när hon fyller år.

SEN PROMENERADE VI hem till Maria för lek & gofika, åt rabarberpaj som var riktigt smaskens! Det var supertrevligt med 7 mammor och 7 barn tror jag det var. Full rulle iaf!

NU SOVER I och jag chillar i soffhörnet med en kopp te, fotbollen står på, har ju inte börjat än iofs men hoppas verkligen Sverige tar hem detta mot England nu ... *hejja hejja*


Knoddan har fått sin första smart phone! =P


Freeeedag!

-+


LITE TVÄRT BLEV det bestämt att pappan i huset åker till Duved i helgen. Så nu har jag och lillkackaduan 3 dagar att fylla ... tro vad vi ska göra!

IDAG HAR VI iaf planer då vi blev bortbjudna på fika hos en kompis. Blir nog härligt, solen skiner & himmelen är blå & vad skönt att leva då *hå hå* Knäppgök!

ENDA MOLNET PÅ himlen nu är väl Isabelles mage, hon är helt sjuuukt hård i magen. Så imorse pimpade jag gröten med rapsolja, messmör och linfrön. De borde väl få äta linfrön?!

NO MORE BANANAS, plättar och max välling/gröt 2 ggr/dag. 693++3+3+++++++++++++++++++++++++++++++-22+
-----


Dag 10: detta gör mig glad!


NÄR HON ÄR glad så är jag glad! Det var 10e bilden i 20 dagar & 20 bilder!

Några punkter

  • IDAG HAR MAMMSEN och pappsen (mormor & morfar) varit här, stort! 2 månader sen sist vi såg dem ...
  • De har lovat att vara barnvakt en lördagkväll i sommar (weeee!)
  • Jag och snuttan var och handlade idag och kockade världens godaste kycklingsallad
  • Fick sola en halvtimme eller nåt innan solen gick i moln, nice
  • Och nu chillas det i soffan

Morgonstund ...

...har guld i mun heter det ju! Ja iaf när man får va hemma & mysa, slipper väckarklockan på morgonen! Tror inte M var fullt så pigg som oss när han klev upp 5 imorse! Kattj-velin har levt rövare inatt!

I håller på att möblera om i köket iaf, i vanlig ordning! Idag kommer kanske mormor & moffa hit, typ 2 månader sen vi sågs nu ... Har nog hänt en del med I sen sist!


Dag 9: tema sommar!



20 dagar & 20 bilder! Imorgon halvlek i bilder med tema: "Detta gör mig glad!"

Härlig lillördag!

ÄNTLIGEN HAR MAN fått lite sommarfeeling! Sjukt härligt väder idag! Dagen startade med en morgonprommis a la 4 kilometer, I råkade somna och sussade sött till lunch ungefär. Kan tacka Therese för att jag kom ut, tänkte att kan hon, så kan jag! Ha ha! Så käkade vi lunch hemma och sen var vi till lekparken med Therese och Alva. Bjuppar på ett par bilder därifrån!






Lilla Byggare bob, tycker inte det är så hima kul att gunga ...



SEN BLEV DET gympass + core på gymmet. Slut som artist och bränd på axlarna, woop woop!


Taggar ....

... FÖR ATT KOMMA ut med lillan och vagnen på morgonprommis! Hon kaskadkräktes vid matbordet så det blev sanering först ...


Sommar

HA HA DET här har ju Spiderchickmorsan helt rätt i:

"Sommar
En bloggårstid som bara kan beskrivas med ett enda ord - död. Besöksstatistiken sjunker drastiskt och kommentarsfälten ekar tomma. Blogginläggen blir enformiga och rubriker som "härlig dag" och "grillkväll" avlöser varandra. Överlägset sämsta tiden för en blogg. Men misströsta ej för snart kommer hösten..."


Dubbel dos

EN RIKTIG TRÄNINGSDAG idag, fick till två pass. Först ut med vagnen och löpning på 5.8 kilometer. Fasen vad tungt med vagnen i alla uppförsbackar men lyckades hålla 6:15 tempo ändå. Mötte på en tant efter vägen som ropade: " det där går ju jättebra det också". Gammfolk lär väl tycka att man är galen som är ute och kutar med vagnen, ha ha!

MEN DET GICK bra, hade hon alldeles rätt i. Och när jag kom hem igen så uindrar jag varför jag inte gör det oftare!? Anyway, tryckte i I lite lunch och sen fick hon sova inne. Cyklade 1,8 mil och vips så kom solen fram bakom molnen. Ut på altan och sola, underbart! Käka kasslersallad till middag med M och sen drog han iväg på skytteklubben. Ensam med I hela kvällen också och hon var skitgrinig, skulle knappra på datorn, dra ut alla sockar ur min garderobslåda. Och så fort jag tog bort henne från hennes upptåg så blev hon skitarg och skrikig *gaaah* Men nu sover busungen, hoppas hon vaknar på rätt sida imorgon =P


Härlig dag!

Äntligen lite sol! Softish på nyoljade altanen :) och lillan sover, å har så gjort i cirkus 2 timmar! Lovely


Dag 8: Dagens

DAGENS FRULLELICIOUS BJUDER jag på! i 20 dagar & 20 bilder!

DET BLEV BANAN- och äggplättar med hallon och lite naturell yoghurt. Tack söta Therese för tipset! Det var jättegott! Isabelles utlåtande: "nam mmm". Blandade 1 mosad banan med 1 ägg och stekte.






Dag 7: En favoritbild


En favorit på Hjalmar, som sitter och morrar elakt åt en hund på golvet nedanför.

Imorgon blir det "dagens" i 20 dagar & 20 bilder!

Bakat i smaskig pastell!

VAR TVUNGEN ATT handla bakformarna SOCKERKAKA från IKEA då vi var där sist. På IKEAS fina blogg står mer om dem. Synd det inte var en linje för smetgräns innuti, råkade fylla dem till bredden och sen rann hälften ur. Men ... anyway så blev det bra vid försök numero 2. Här kommer receptet också:

12 st

Det här behöver du :
Torra :
4 dl vetemjöl
2 dl strösocker
2 tsk bakpulver
2 tsk vaniljsocker

Blöta :
125 gram smält el. rumsvarmt smör
2 dl naturell yoghurt
1 ägg

GÖR SÅ HÄR :

Rör ihop torra ingredienser i en bunke och blöta i en annan. Rörs sedan ihop dom två med sked, inte vispa!
Fyll formarna och toppa med 1 mixat äpple blandat med ½ tsk kanel. Yummi!

Grädda i ca 15-20 minuter i 175 grader. Voila!


Jämngrått täcke

HAR KOLLAT PÅ nyheterna och cyklat lite på motionscykeln. På vädret sa uppläsaren att "sommaren har inte startat så bra, med låga temperaturer och mycket regn". Och idag "är det ett jämngrått täcke som ligger över oss".

JA, VA PEPP man blir. Kan man inte bara slita av det där j-kla täcket!? Sommar & sol, la la la

OCH IDAG ÄR det sommaravslutning på öppna förskolan, vi får nog vara inne istället för i parken.


Raketfart!


DEN HÄR HELGEN och framförallt dagen har gått med raketfart! Altanen är iallafall klar, weho! Och pysslet på baksidan också nästintill. Hann även med ett gympass idag på eftermiddagen, så skönt! Körde överkropp på 4 km på cross trainern. Jepp ... det var den helgen det ... nu är det roliga kvar, att fixa fint därute med möbler och lite blommor kanske.

Dag 6: Tema grön

HEJ OCH HÅ nu är det bild # 6 på gång här i 20 dagar & 20 bilder. Det blev en bild på en massa grönska, vår blomrabatt på baksidan. Med pioner och lite annat smått och gott.


IMORGON KOMMER EN favoritbild! Håll ut!

God morgon!

Isabelle sov till 9.15 idag, hon är bara bäst! Nu äts det gröt! Idag ska altanen på baksidan oljas in, altanmöblerna och M ska bygga räcket på framsidan. Sen ska jag steka 1 miljard plättar som mellis till I. Och tvätta. Hej och hå, vem har sagt att söndag är vilodag ... Blir en bra dag idag :)


Dagens träning!

EFTERSOM DET ÄR helg så får man ju passa på att ta sig ut när pappalicious passar lillfia (ni vet väl att kärt barn har många namn)! Idag blev det motionscykel 30 minuter + ett löppass på 40 minuter. Tänkte våga mig på lite terränglöpning i skogarna här men så gick jag ner mig i ett surhål och tog fel stig så det blev bara 2 km innan jag kom ut på vägen igen. Men en skön runda ändå. Fast efteråt fick jag världens huvudvärk ...

MEN ÄNDÅ 3 löppass denna vecka, då känner jag mig nöjd! Tjejmilen here I come!


Vardagsaction!

NÄR JAG OCH la familia sitter och äter middag så knackar det på dörren:

- jag skulle bara berätta att det brinner i erat hus (bor i parhus)
-öh, jaha det har jag inte märkt!
- nä, men jag tänkte berätta det bara ...
- tack, säger jag artigt

MAN UR HUSE och kallabalik för jag tror att hela områdets boende undrade vad som hänt, massa folk strömmade till iaf. Och efter någon minut så även brandkåren.

MIN ÄLSKLING RYCKTE in och kopplade från elen på huset medan jag stog och höll i knoddan våran. Som tur var så brann det i bortre änden på huset och långt ifrån vår del av huset. Men ändå ... man blir påmind om hur skört livet är. Tänk om det börjat brinna mitt i natten etc ... 1000 tankar och hönsamma som man är. Förutom att det luktade jättemycket plast och rök så är det ingen skada skedd hos oss, vi har vädrat en massa. Vår granne måste dessvärre flytta omgående för det ska väl saneras.

MEN INGET ONT som inte har nåt gott med sig. Vi blev inbjudna till snälla "granntanten" (hon kallar sig tant men är nog runt 30) på kladdkaka, fotbolls-EM och gemytlig stämning. huset fullt med vuxna och barn. Isabelle fick köra en rosa bil, alla nöjda och glada! Snipp snapp ...


Brandbilen utanför vårt köksfönster. Här förresten, en sneakpeak på våran nya altan!

Dag 5: En bild som du aldrig lagt upp

DEN HÄR BILDEN, kan jag lova, har jag aldrig lagt upp! Ha ha, undrar varför! Ser ut som ett blåfruset mongo ute på en is i fjällen och ska pimpla.



IMORGON BLIR DET "Tema grön" istället i 20 dagar & 20 bilder.

Fredagsmys!


KÄNNER MIG SOM en hellylle Svensson snart. Ost & kex, lillkackaduan sover sött. Sweet! Eller så ser jag det som kolhydratsuppladdning inför morgondagens löpning ;) He he! Dessa BRETON var sjukt goda i alla fall, kan va de godaste kex jag ätit.

Snart så ...

... BLIR DET ALTANHÄNG! I helgen ska räcket på altanen byggas klart, bron slipas (alltid vi kvinnor som får slipa och måla, undrar varför?) och sen ska det skruvas möbler. Dessa blev det från Boom:


Sundsvall by day

Idag har jag och snoffsan varit i Sundsvall eftersom jag var tvungen åka till Memira & få intyg på att jag ser fullgott och får köra bil utan glasögon! Hann även med en promenad genom stan och att handla örhängen, en skötväska och besöka nya affären New Yorker. Där blev det en bikini faktiskt och sockar. På vägen hem hämtade vi upp M och åkte och handlade altanmöbler på Boom, typiskt att de vi tänkt ut var slut. Men de bidde svart konstrotting grupp, skitfina!
En sån härlig dag! Ho ho!


Dag 4: En hobby

20 DAGAR & 20 bilder, dagens foto blir en hobby. Jag väljer löpning, det måste ändå vara det jag lagt ner mest tid på. 2008-2010 sprang jag ganska mycket och frekvent. 2009 sprang jag Stockholm marathon, förvisso på över 5 timmar men jag är glad att jag genomförde, det var sjukt varmt, så där 30 grader och gassande sol. Halvmaran passerade jag på drygt 2 timmar och det är inte så illa, sen hade jag håll i över 2 mil. Gjorde så jäkulst ont, och det gick aldrig över. Vilken upplevelse! Lite sugen att testa igen men vet inte om tiden finns nu då man har en liten också ... ska man göra det så ska man gå in för det på riktigt, 100 fokus ... Det betyder 3-4 pass i veckan, och långpass varje söndag. Långpass på allt från 14 till 21 kilometer och det tar ju två timmar ...

NU ÄR MAN glad om man kommer ut i 30 minuter, ha ha! Nog om det ... här kommer bilden!


Dag 3: favoritpryl

NÄSTA TEMA I 20 dagar & 20 bilder är favoritpryl. Vad har ni för favoritpryl?

JAG ÄR VÄL en liten datanörd så jag säger datorn som min favoritpryl. Som 2a kommer nog min iPhone ;) Eller systemkameran.


Toppen torsdag!

IDAG HAR JAG och Isabelle haft en mysig dag! Det blev lunch, lek och bus nere på stan tillsammans med Therese och Alva. En lite promenix i regnet och sen bjöd Therese på kaffe hemma hos dem. Dagens höjdpunkt var nog när vi satt i soffan och drack kaffe och Isabelle och Alva satt nere på golvet och surrade: "da da da da". Ha ha, precis som om dom tjattrade på riktigt om nåt viktigt! Tänkte på Com hem-reklamen, de har ju riktig feeling! Men det kommer nog snart det med!

SEN GICK VI hemöver, kom hem lagom till middagstid. Har kokat katrinplommonpuré på ½ kg plommon (8 burkar blev det) så nu j-klar finns det ett förråd som ska hålla magen hennes i trim, he he! Efter alla strapatser + ett bad ikväll så somnade I ovaggad 19,30. Typ innan hon ätit upp vällingen =)

TACK FÖR EN superhärlig dag tjejer!


Isabelle och Alva!


Com hem tjatter!


TYCKER DESSA BEBISAR är för härliga, som de tjattrar på och argumenterar! Och gestikulerar så det står härliga till!

Morgon!

JAG STÄLLDE VÄCKARKLOCKAN igår och smöööög upp innan 8, lillan sover fortfarande. Fick nog en försmak på hur det kommer att kännas då hon fyller år och man ska smyga upp innan de vaknat, överraska på sängen. Men min lilla tjej hon sover fortfarande hon ... kanske inte hade behövt smyga alls!? Men det är ljuvligt att få dricka en stor kopp kaffe ifred, kollar fotoskola med Bingo Rimér på Nyhetsmorgon TV4 och chillar!

SER UT ATT bli en bra dag idag, solen skiner just nu iaf, sweet! Hittade ett bra citat på Augustifamiljens blogg: "Life is what happens when you're busy making other plans". Jao ... så kan det va, just nu är det mycket plans i tankarna, semesterplans, husplans, festplans och inte minst plans för dagen!


KAFFE KAFFE KAFFE!


Träningen

HAR BLIVIT LITE si och så med träninen. Så mycket annat på agendan just nu med altanbygget, 50-årskalas i helgen och en sambo som också är borta/vill träna. Men igår intervaller som sagt och idag innan middagen hann jag ut på en löpsväng på drygt 5 km. Hade ett himla flyt för när jag kom innanför dörren började det att regna! Var superskönt att komma ut!



Tid: 31 min 13 sec
Sträcka: 5.39 km
Hastighet: 10.36 km/h

Dag 2: En familjemedlem

HEJ HOPP! HÄR kommer ett foto på en familjemedlem, det allra nyaste tillskottet, vår dotter Isabelle som snart är 10 månader. Här är hon på IKEA idag.



Nästa tema i 20 dagar & 20 bilder är "Favoritpryl" så håll till godo!

Sveriges nationaldag!

VAD KAN KLASSAS som mer svenskt än IKEA!? Har hyllat Kamprad idag med ett besök! M var helyllesvensk och käkade köttbullar! Jag ceasersallad och I, ja, hon snackade med allt och alla, inte så svensk i sitt beteende ännu ;)


Fre ... nej just, tisdag idag!

NATIONALDAG IMORRN OCH pappalicious som är ledig, härligt! Idag har jag och gummsan hunnit med massor.

Handlat
Besiktat bilen (gick ju sådär)
Varit på öppna förskolan och busat och ätit lunch
Besiktat knoddan hos BHV-sköterskan våran (hon ligger exakt på kurvan på allt!)
Sprungit intervaller i form av backträning med M
Ätit gomiddag och druckit 1 glas vin (för det var jag värd)


Höjden av lycka ...

... DU SKA KÖRA in på BILPROVNINGEN och det blir din tur, du vrider på tändningen, *beeeeeeep*, så tändes helt plötsligt lampan "Airbag Fault". Snacka om tajming! Hej ombesiktning!



Dag 1: självporträtt

PÅ DAG 1 på listan 20 dagar & 20 bilder står ett självporträtt. Inte sånt som jag brukar peppra bloggen med i vanliga fall men här kommer ett foto! Smile!

IMORGON KOMMER EN bild på en familjemedlem, ni kan ju gissa vem som kommer att få ställa upp!


Eftermiddag på biblioteket!

VÄDRET ÄR UNDER all kritik! Vi har iaf haft en rätt mysig dag idag, jag och Isabelle. Vi promenerade i regnet ner på stan och mötte upp några vänner på biblioteket för en fika. Satt och surrade lite och busade lite. Jag hann även få med mig ett par böcker hem. Jag var egentligen ute efter Malin Ewerlöfs nya bok "Bli en bättre löpare" men den hade inte kommit in ännu. Den som väntar på ngt gott ...

KICKAN SOVER OCH nu ska jag hugga in på en bok!



20 dagar & 20 bilder

Jag hittade denna lista på en blogg och tänkte köra den. Är det någon av er läsare som också hänger på så kommentera så jag kan spana in era bilder :) Jag börjar imorgon!

Dag 1: Självporträtt
Dag 2: En familjemedlem
Dag 3: Favoritpryl
Dag 4: En hobby
Dag 5: En bild som du aldrig lagt upp
Dag 6: Tema "grön"
Dag 7: En favoritbild
Dag 8: Dagens
Dag 9: Tema "sommar"
Dag 10: Detta gör mig glad
Dag 11: Kärlek
Dag 12: Tema "gott"
Dag 13: Ett ögonblick
Dag 14: Känslor
Dag 15: Tema "spår"
Dag 16: Mitt beroende
Dag 17: Detta får mig att skratta
Dag 18: Mat
Dag 19: Tema "vatten"
Dag 20: Valfri bild


- 4 på 2 veckor

ALLT ELLER INGET det brukar vara min melodi! Och tydligen vad som krävs för att min kropp ska släppa ifrån sig ett ynka litet kilo (lite ledsen på alla som sa att gravvokilon rinner av då man ammar, jo tjena!) Not how it work's! Har levt på 2 ägg till frukost, måltidsersättning till lunch och en sparsam middag utan en massa kolhydrater. Sååå då verkar det hända grejjer, lägg därtill en äcklig matförgiftning (räksallad) så kan man gå ner 4 kg på 2 veckor. Ingen alkohol heller förresten, varken vin eller öl.

2 KILO KVAR innan jag når min målvikt! Bara fortsätta vara stenhård (och tråkig). Och äta ägg, ägg is the shit!


Kan knäppa igen mina TIGER-jeans igen, är väl så där 2 år sedan! Glaaad!


90 dagar!

OM 90 DAGAR är det dags för tjejmilen! Min första Tjejmil nånsin! Utmaningen är att få en hyffsad tid som jag är nöjd med. Sprang en mil förra veckan och det tog runt 1 timme. Skulle vilja kapa den tiden med 5-10 minuter! Men hur sugen blir man på löpning i detta regnväder, huvva! Tycker synd om dem som sprang Stockholm marathon i år, läs bara här i Löpning och livets blogg.

NÄE NU ÄRE dags att krama kudden, galet trött efter en minst sagt intensiv helg med kalajs och mycket bilåkning! Jag hoppas att solen skiner imorgon =)

Följ mig via Bloglovin!

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/3765707/christinalicious?claim=fav6vpt4bef">Följ min blogg med Bloglovin</a>

Bubbleroom & Lager 157

IDAG VAR VI på Sågmyra outlets. Först gick vi till den nyöppnade Bubbleroom outleten. Handlade tre linnen, bla 2 från märket "Du & jag". + en Coola Anna topp. Sen gick vi vidare till Lager 157. Älskade Lager 157 affären som var i en gammal ullfabrik där man tidigare tillverkade filtar, snacka om industrilook med tegel på väggarna, vitmålad betong och gigantiskt stoooora lokaler. Lokaler fulla med märkeskläder! Det fanns hur mkt fint som helst och jag hade lätt kunnat shoppa mycket mera än jag gjorde men ändå rök drygt en tusing. Handlade bara till mig själv, inte ett enda plagg till Isabelle ;)


Lager 157. En gammal fabrikslokal!


Vad sägs om en kofta för 120:- Sjal för 50:- eller SVEA för typ halva ordinariepriset?


SVEA barnkläder, hur söta som helst! Också de till max halva priset!




Klättrar på väggarna

Lillknoddan vaknade strax efter 5 imorse men hon har sovi i
mIn säng så det e ju inte så konstigt! Himla mysigt, va längesen som vi sov i samma rum ens ;) Men med hennes 9 kg snarkar hon som en fullvuxen skogshuggare! Vi åkte från 50 års kalaset tidigt igårkväll, gick inte så bra att få henne sova i vagnen (det var den festen det).

Och nu är hon pigg, blir väl frulle snart men vill inte väcka allt bakis folk! Idag är jag riktigt sugen på att besöka bubblerooms outlet i Sågmyra, 1,5 mil från där vi bor. Åsså ska vi hälsa på Ms faster #2. Sen blir det hemfärd!


Efterlyser!

Sommaren, var är den! Sitter i bilen utanför Systembolaget i Rättvik och det är 3,5 grad, blåst och ösregn! Fyyyy! Verkar vara likadant i hela sverige dessvärre tänk på stackarna som springer Stockholm marathon idag!


God morgon! 06:00

Åh vad jag älskar blogg.se. Det är mkt bättre än blogspot som jag hade innan! Iaf, barnet sover ännu o vi ska smyga oss upp o göra oss klara för Leksand idag! Regnet öser ner :(


Helg!




TIPS PÅ ETT bra vin kommer här, Rene barbier, 60 kr. Får se om det blir nåt av den varan i helgen, det blir iaf 50-årskalas i Leksand imorgon. Men dessvärre tror jag att lotten om att köra 35 mil bil kommer att falla på mig på söndag ... Ha en trevlig helg!


Glada toner & svala vindar!

IDAG HAR JAG och babylicious gjort en massa kul! Och hon har inte träffat pappsen sin på hela dan, han bara jobbar och jobbar! Tillsammans med 200 andra Härnösandsbor slöt vi upp till P3-event nere på stan. + i kanten för en mugg gratis kaffe ho ho!

STRESSAD PROMENAD HEM för lillicious var inte lika road av stadens gator som morsan så 1,5 km hemifrån börjar hon stortjuta. Alltid lika kul, ringer pappan och beklagar mig för honom (varför gör jag det varje gång, som om det vore hans fel).

VÄL HEMMA BLEV hon nöjd. Vi har packat väskor för morgondagens eskapad och jag brände av 30 minuter på motionscykeln. Dagens bästa kanske var att jag får på mig några gamla jeans igen, som jag hade innan gravvo! 10 månader senare, mycket blod, svett och tårar så börjar jag faktiskt känna igen min kropp igen.


Musiktävlingen Svensktoppen Nästa intog Härnösand i eftermiddagssolen


Spiderchick!

NI MÅSTE BESÖKA den där Spiderchickmamman om ni inte redan gjort det! Galet kul!

RSS 2.0