Helgen!

Fredag- kul kalas! Bra förkaka hemma hos Sofia!
lördag- bakis och storstäda huset! En tur på stan, handla smågrejjer och tof en fika på waynes! På kvällen lite hockey och chill! 
 
Söndag - börja med att kliva upp med kackaduan! Sen en pw med barnvagnen, lunch och laga matlådor sen åkte vi till drakborgen och busa! Vi tog även en sväng på IKEA, nån blomma å småkrafs fick följa med hem! Har även börja fundera på en säng PET Bellan! Käkade på IKEA, drog hem och satte på mig löparkläder och avverka 5 km i mörkret .... Nu är helgen slut och .... Va fort det gick!! Men kul var den, och slitsam ;) 
 

Just idag är jag stark!

 
IMORGON ÄR DET SÅ dags för höstens event i stan! Det blir Fest för livet på Logen. Supertaggad, kommer bli kul! Lite förfest och kalas!
 
HAR HAFT EN bra dag idag, som gått galet fort. Åkte till Sundsvall med jobbet och kollegor vid 10.00, vi var på lunchteater, käk + föreställning på knappt en timme. Sen träff med ett delägt bolag .. och tanken är att jag även ska skriva lite reportage om detta. Ibland har man trevligt jobb ... snacka om att ingen dag är den andra lik! Och som sagt, dan bara flög förbi! =)
 
 
 
 

Full fart!

Idag jobb, jobb, jobb! Hem, styrde ihop lite konstig middag typ hamburgare till M och potatisbullar till I och mig! Inget fan av det men man tager vad man haver! Sen spinningpass! 
 
Varför går jag inte på spinning oftare?! Skön musik, fullt ös! Helt slut nu! :) 
 

LCHF pizzabotten med mandelmjöl

KAN REKOMMENDERA DET här receptet.
SUPERGOTT MEN MAN blir tokmätt! En mäktig pizzabotten. Yummi yummi!
 
Ingredienser
  • 5 dl mandelmjöl
  • 1 tsk fiberhusk
  • 1 tsk bakpulver
  • 2 dl riven ost av valfri sort
  • 1 ägg
  • 1,5 dl vatten

Instruktioner

Börja med att värma upp ugnen till 225 grader. Rör sedan ihop alla ingredienser i en bunke och låt blandningen svälla i cirka 10 minuter. Grädda sedan pizzabottnen i ugnen i ytterliggare 10 minuter. Därefter kan man lägga på den pizzafyllning man vill ha på pizzan och ställa in i ugnen igen tills fyllningen har fått en bra färg.

 

En gluten- och laktosfri vecka!

... FÖR DRYGT EN vecka sen var jag till hudterapeuten igen. Lyssnade på kloka Marit och har nu inte käkat vare sig gluten eller laktos på hela veckan. Inte fått en enda kvissla till ... förra veckan ploppade de upp en efter en ... så jag fortsätter min nyttiga bana! Har käkat
  • blomkålscouscous,
  • råkost,
  • havregrynsgröt med havredryck,
  • massa grönsaker.
  • Istället för pasta har jag ätit hyvlad squasch. 
  • Idag blev det pizza gjord på mandelmjöl! Så kallad LCHF-pizza.
 
INGEN SKULLE BLI lyckligare än jag om detta funkade. Klarar mig nog utan mjöl ... less på att vara ett pizzaface!
 
 

Tränat två pass!

Ett kort pass på lunchen i form av styrka, körde rygg, axlar och lite planka på slutetKoden ikväll blev det en kort sväng på gymmet oxå, behövde uppdatera mitt kort så jag kommer in på obemannade tider. Efter lite om och men så funkar det nu! :) måste gå dit oftare, som det är nu så står jag och betalar gör nåt jag inte utnyttjar - men med hösten kommer ju innesäsongen också ... 
 
30 minuter och 4 km cross trainer. sen vs jag nöjd! Nu hockey! Imorgon jobb som vanligt! 

Tjejkväll!

Blev en supermysig lördag! Middag och ett par glas vin - jag, Isabelle & Sofia! Kan rekommendera detta rödvin: montmija
 
Har startat dagen med en kort joggingrunda på 40 minuter och ska slå in lite paket för idag åker vi till mormor och morfar som Har fyllt år i veckan! 
 
 

En härlig dag!

lördag! Storhandlat, varit med Isabelle (pappa på jaktk), tagit en timme powerwalk och nu väntar vi på middagssällskap jag & Bellan! Vi ska laga GI-lasagne med chevreost, sjukt gott!! Så blir "tjejkväll"! 
 
 

Och idag ... Vilodag!

Isabelle ögonfluss igen, Morgan vabba, tokmycket jobb, tur M kunde gå hem, ibland vet man inte hur man ska orka med allt ... Kombinationen småbarn och jobb ... Sug på den liksom! 

Jättepepp & taggad på träning!

KAN LOVA ATT när man visar andra hur styrkeövningar ska gå till, försöker inspirera och svara på frågor i en timme. Tittar på och kommer med smarta tips! Då blir man jättesugen att träna själv också! Men det var riktigt kul att köra styrka med 10 nyfikna personalfröreningsdeltagare i eftermiddag. Vi körde planka, sned planka, militärpress, lite olika maskiner, och kabelmaskinen??!? "Vad gör man där!?" Öh, ja massor! Det är nog min favvo faktiskt, för kryssdrag (bröst), tricepspress och bicepscurl. Så inte lätt att få folk att förstå när man får och hur man får kontakt med rätt muskel ... men det var kul!
 
BLEV SÅ PEPP att jag var tvungen dra ut och springa då jag kom hem. Småduggade lite men sen regnade det lite mera ett tag. Sköööönt! Det blev nästan 6 km. Sen middag efter det då! Nattat sötnöten och nu chill i soffhörnet!
 
 

Laddar för pass imorgon

Idag har jag jobbat, rusat mellan en massa möten typ! Sen hem, middag, pw med Sofia innan  även iväg på affären för att bunkra lite inför morgondagen! I ett svagt ögonblick lovade jag att hålla 30 minuter träning med kollegorna. Så ett litet gympass ska det bli, och efteråt bjuppa personalföreningen på lite juice och frukt! Blir skoj! Alltid kul med träning och med folk som inte tränar så mycket själva brukar det bli "aha-upplevelse". Så imorrn kör vi! 
 

2,3 mil!

Så härligt! Nu är jag på g igen! 8 km med familjen och sen 15 km med Anneli! Det roliga är att shape up -appen visar på minus nu och jag fortfarande har kalorier kvar att käka idag! Stort kaloriunderskott tack vare träning, ska fasen komma i beachform till 2014! 
kostar på mig lite knäckebröd och te med C-vitamin och zink i! 

Söndag!

Ekar lite tomt i bloggen! Veckan har mest bestått av jobb, en after work också har jag kurerat min förkylning.  MåR Bättre nu men träning har det ju inte blivit nån alls!
 
en promenad igår och så en morgonptpmenad imorse! Och nu väntar middagsbestyr sen blir det ännu mera promenad med grannen!
 
Hittade sötpotatis på affären så sötpotatismos och lax blir det! Sötpotatis ska ju va ännu nyttigare än vanlig potatis! 
 

Den 1 september!

JA FOLK SOM vet, ja är PT och dylikt, tror det var Olga Rönnberg som skrev att:
"Tränar man på en måndag så blir resten av veckan också en bra träningsvecka"
 
OCH DET MÅSTE ju banne mig vara samma sak med den 1:a i en månad. Nu j-klar ska september bli månaden då jag ger allt. Nyttigt käk och mycket motion! Är taggad.
 
EFTERSOM JAG HAR ont i halsen så blev det dock bara en promenad tillsammans med Anneli idag men det är bra det med! Skönt avslut på veckan och på söndan. Nu blir det lite te och film.

Chillar en stund!

Har ont i halsen idag och förbannar höstens intågande ... Det betyder sjukdomar sjukdomar och åter sjukdomar ... Typ! Så var förta vintern iaf! Jag vill ju kunna träna regelbundet ... Men med ont i halsen ska man inte köra högintensivt iaf! Trist!! 
 
Men men ... Har varit och fyndet på barnloppis här på morgonen! Hittade fina POP stövlar och ett par johgingskor till Isabelle - precis va hon behövde! Tar en kaffe och chillar innan jag slänger mig i duschen 
 

RSS 2.0