Bröllop i maj

Hittade den här idag :)
 

Piggare nu!

Idag har vi haft en bättre dag - ingen feber nu bara hosta. Starta dan med en kort prommis, ben sväng på stan, shoppa massa kläder, hem och I somna. Så passade på att ta en promenad till i det fina vädret då I sov. På eftermiddagen va vi över till grannarna på lite utelek. 
 
Såå en bra dag! Just nu har jag en karre i ugnen, får middags sällskap imorrn jag & Bell! 
 

Fredag

Hur långt är ett snöre? Och exakt hur låååång kan en dag hemma va! Ser faktiskt redan nu fram emot att ställa fram klockan på söndag!
 
isabelle vaknade 05:15 idag. Sov mellan 10.30 och 11.00. Inte på sitt bästa humör med hög feber men ändå rätt aktiv emellanåt. Jag klättrar minst sagt på väggarna!

Sjuklingen!

38,8 idag och hosta! Blir VAB hela veckoslutet då! känner rastlösheten komma smygandes ... 
 

Kesobröd!

bakade kesobröd igår och shit! Va gott det va! Supersaftigt Och tom godare än vanligt bröd tycker jag. Komnergöra fler ggr 
 
 

Får passa på!

Nu har M åkt på jobb igen. Under tiden han var hemma hann vi med ett födelsedagsfirande av en kompis, två grillningar, massa träning och träning tillsammand också! 
 
jsg hann med 7 pass från onsdag till tisdag! Löpning, 5, 12, 8, 3 och 4 km ... Lite blandat alltså men grymt skönt! 
 
Imore åkte han igen ... Och ... Vad händer? Jo, lillgumman däckar i förkylning M feber och hosta. så jag vabbar och just nu sover I ... Jag njuter ute på altanen och läser topphälsa. Inte så synd om mig! Hoppas hon blir frisk till helgen ... 
 
 

Löparlycka!

11 dar sen sist! Så grymt skönt att komma ut, springa några kilometer! Morgan är ju äntligen hemma, wee! Lovely! 
Fick en sen 30-årspresent oxå + att han fick styra upp middagen då jag var ute och sprang, fear enligt mig! 
 

30 år

Ja, nu har jag passerat strecket! Firade med släkten i ö-vik. Lugnt och mysigt. Mamma skämde bort både mig och Bell. Morgan är i Stockholm Och var ju så även i helgen tråkigt nog! 
 
Mfn har haft det bta ändå! Blir glad åt en massa fina blommor, gratulationer och samtal! Den sista buketten fick jag idag eftersom vi inte var hemma då jag fyllde år! 
 

Spunnit!

Jobbat och sen hem och kocka lite mat och iväg på spinning! De va den dagen, fort det går! 

Måndag!

har varit ute på 5 km prommis på kvällsvisten, tillsammans med Anneli! Skönt! Det blev då ingen skidåkning i helgen, snacka om dålig vinter. 7 grader varmt och isiga spår i början nav maj! 
va iaf ute på en prommis + en löprunda i helgen! Mår så mycket bättre när jag får röra på mig! 

Sov gott

Fredag Den 7 mars 2014 begravde vi svärmor i Duveds lillkyrka. Fint allihopa och mkt sorgligt. Fler än väntat som dök upp. Sorgligt. 
 
vi har haft en helt ok helg däruppe, det är alltid trevligt att umgås hela M:S familj. Ja .. Mycket tankar i huvet om allt mellan himmel och jord. Vi kom hem nu ikväll och hunnit med att köra en tvätt och packa upp, imorgon jobb igen. Är supertrött! 
 
 
 

Skidpremiär!

 
5 mars och inte förrän nu har ja klämt lite lagg! Det va superkul! 6 brudar från jobbet va vi varav 1 körde teknikträning med oss! 1 mil blev det totalt! 
Synd bara på plusgraderna för snön var som sorbet! Lite bakhalt oxå med 3 plusgrader - konstig vinter! 

Lunch hemma!

Ska ut å åka längdskidor med någta från jobbet sen ... glömde dock stavarna hemma och utan dem står man sig rätt slätt! Så hem o hämta och äta lunch! 
 

Ja men hur gick det då - Vasaloppet!

Bara bra och tack vare världens bästa grannar fick jag möjlighet att va med! Det var skitkul! Vi cyklade från 08:00 till ca 12:00. Paus emellanåt, påfyllning med kexchoklad, banan och såklart blåbärssoppa! 
 
4 timmar på en cykel avverkades alltså! Kändes i baken sen! Men inte sååå farligt ändå, fick galet ont i högerfoten också på slutet, typ sista timmen! 
Det som åkte Vasalopp gjorde det också bra! 
 
Sen på söndagseftermiddagen var vi på 2-årskalas! Precis vad man var upplad för då men I hade iaf roligt! Och fick supergott fika! 
 

Frukost!

Innan vasaloppet på cykel! 
 

Taggar, taggar, taggar!

IMORGON KL 08:00 ska benen börja spinna, vasaloppsspinning på gymmet då! Kommer bli grymt! 3,5-4 timmar på cykeln, blåbärssoppa i mugg och vasalopp på TV:n. När jag väl sitter där med sadelsmaken i rumpan kommer jag definiera "grymt" på annat sätt än just nu ... men det är en annan sak!

IDAG HAR VI haft en supermysig dag, jag och Bell. Mamma har varit här så vi har fikat och surrat, vi var på stan en sväng och sen åkte vi hem och lagade middag och käka innan hon åkte hem igen. På stan blev det lite införskaffat inför begravningen, småsaker som svarta strumpbyxor. En ny knallrosa sport-BH och resårband till I:s overall blev det också!

NÄE, IMORGON GÄLLER det, god natt!

Undrar om vi får karra imorgon också på gymmet?! =P

 

RSS 2.0