Söndagsmorgonen!

Startade med en runda, så skönt! Vi var på 30-års firande i Sundsvall igår så kom hem vid 1 inatt! Och bell sov till 7 - lycka! Igår 5! 
Nu kanske resten av huset har vaknat oxå! 
 
 

Fredagsmys!

Fredagskväll med grillning tillsammans med Tomas och Jadis! Isabelle helt lycklig att farbror är här och hälsar på! 
Grillat och marängsswiss blev det! Och kristallengalan!
 
 
 
 

Mera fredag!

Sen va jag till salongen och klippte lugg! Kände det var dags för förändring nu! 
 

Fredagsfys!

Bruka ju heta fredagsgys före fredagsmys! Så sagt å gjort startade dan på löpbandet med 6 km! Skönt! 

Cannellonni!

När det bara är jag & bell hemma blir det inte så avancerad mat men igår testade jag lasagneplattor på färskpasta! Fyllning ärtor, lök, crème fraîche och lax! yum yum! 
diskade bort och sen hade Isabrlke somna för natten kl 18:00! hon sov till 05:30 så det behövdes tydligen! 
 
 

Kräftskiva!

igår käka vi kräftor! Sjukt trevligt och stämningen va på topp! Skönsång, god mat och glada barn! - nu ska ni få chips och titta på film Isabelle, sa jag. 
- wow! Nu börjar festen, säger Isabelle! Ha ha! Och så rätt hon hade! Blev en helkväll som slutade på krogen För halva sällskapet! 
 

Filmtips!

Sett i helgen! Både M och jag gillade den så tummen upp! 
 

Långrunda!

Weho! Kom ut å avverkade 12 km, superhärligt att ha det gjort! Nu bara ladda för kräftskiva ikväll! 
 

Bytesmarknad!

Loppis idag! Och hittade bra fodrade stövlar med mera! 3 barnfilmer - det är svinkul att handla då man får sååå mycket för Liten peng! 
 

Torsdag!

äntligen är M hemma igen, den här veckan har känts som en evighet! Vi käkade pizza på matverkstan till middag och sen har vi inte gjort så mkt! Isabelle är pigg igen oxå, skönt ! Hade bara feber på natten mot onsdag! 
 
har sett på Sommaren med Ernst ikväll, blir sugen på att flytta nu! 
 

VAB med lillgumman!

Ok hon kanske inte bara var gräsligt trött ... Hon vakna inatt med feber och hosta! Tänkte först att hon fått krupp, lät så illa! Men de vare inte! Förkyld! Nu börjar vab-tiderna. Så vi blir hemma idag, bompa, isglass och saft får make THe day! Och själv tröstar jag mig med kaffe, tidningar och nya fina blommor som jag köpte igår! 
 
 

Tröttmössa!

NU NÄR DAGIS och jobb har dragit igång på allvar är allt inte så enkelt längre ... Den nya avdelningen med "storbarn" på kör slut på lilla Bell. Igår kom hon hem vid 17.15, vi åt middag och innan 18..30 slocknade hon. Och sov till 07,00. Det innebär att jag tillbringar ungefär 2 timmar me henne på en dag. Knappt. Och jag kan säga att hon inte är på sitt bästa humör när hon är tröttare än tröttast ... mellan hämtning och läggdags dvs. Ikväll ville jag gå ut på området för att slänga sopor och hämta posten:
 
- Vi går och hämtar posten
- Neeeej, jag vill vara hemma mamma!!
- Men det tar ju bara 5 minuter
- Nej, jag går inte ut, jag vill va hemma och titta på TV!!
 
Trött då!
 
 

Första barnkalaset!

I LÖRDAGS HADE Isabelle kalas! Sitt första! Stoj & stim, som det ska va när sex barn ska samsas och ha kul!

 

Isabelle 3 år!

PÅ TREÅRSDAGEN HAR vi firat lilla donnan! Både jag och M har varit hemma så vi startade med gofrulle, sång och paket! Sen blåbärsplockning tillsammans och en promenad. Affären/lekparken och sen en löprunda på 1 mil med vagnen, då sov födelsedagsbarnet.
 
SEN KOM MAMMA, pappa och brorsan hit mot middagstid. Så vi käkade middag och tårta! Och Isabelle fick massa fina paket! Hon blev sjukt nöjd över tårtan också!
 
3 år! Kort från gammelmormor!
 En ny kompis som ska heta Cilla tydligen ...
 

Ljusen utblåsta!
 

Sista stranddagen?!

Vi var på smitingen igår och badade i de stora vågorna! Tro om de va sista sommardagen på stranden! Med varmt i vattnet å allt! 
 
 

Lördag!

Dop idag - Så fint! Blödig som jag är så kommer tårarna till prästens ord! Isabelle hade svårt att sitta still i mer än 10-15 minuter ... 
 
Imorse va vi ock skrev papper på vårt hus oxå, så skönt nu när allt börjar bli klart! Äntligen! 

Sälsten!

Handlade med oss lite sallad efter jobbet och åkte till stranden och mötte upp Emma! Perfekt eftermiddag/kväll i detta väder! Och känns helt ok att jobba igen efter 5 veckor med bra semester oxå! 
 
 

RSS 2.0