Finbesök från ström!

Igår kom Annika, Tomas och Elliot! Så mys och kul att de är här! Det var som om Elliot och Isabelle aldrig varit från varandra! De börja bara leka! Topp! 

Nu äre frukost! 



Firat 30-åring!

Uppvaktar Emma med överraskningsfest ikväll, riktigt kul! Mat, presenter, liiite vin, efterrätt och massa sur! Supernice! Och Alice hänger med mig medan pappa och Isabelle är på onsdagsbus!



Långpromenad

Längesen jag gick så långt som idag. 1,2 mil! Skönt! Å känns i benen lite! Får snart bli igen! 






Helg i övik!

Åkte upp på fredag och hälsade på min mormor! Kul för de var så längesen också fick hon träffa Alice för första gången! 

Lördag båttur för en del och jag och mamma tog långpromenad istället! Grilla och mös på! + gick den lilla Trollstigen med Isabelle (mini mini variant sv trolska skogen)









Dagens middag!

Tadaa! Rabarberkräm! 



Shoppingtur!

Varit till birsta en sväng, handlat lite födelsedagspresenter, förvaring på Ikea (20 minuter måste va rekord), färg och lack och sist men inte minst gasol till grillen! 

Blev lunch och 2 timmar på drakborgen också! Och som vanligt har Alice sovit sig igenom hela dagen! 









4 år snart!



4-års trots och pendla från glädje till sorg på två röda! Krokodiltårar, utbrott och mycket egen vilja och Vill ta egna beslut ... Och ett ordförråd så man häpnar! "Nu genast" ett exempel!

Isabelles nya rum!




Blev klart nu i veckan! Igår sov hon första natten där, gick alldeles utmärkt å hon är nöjd! 
Jag älskar tapeten från pip studio!




Hjalmars dubbelgångare!


Började surra med en katt nere vid lekparken idag ... Sen kom Hjalle fram från andra hållet 😀 
Promenad och lekparken i förmiddags, sen åkte vi på loppis och sålde en servis! Stöp över em byrå från 50-taket så nu finns mera arbete! 
Har iaf slipat och börja måla idag!




Hemma igen!


Märks att det är stadsfest på gång i Härnösand! Och solen skiner! 

Junsele!

Minisemester onsdag till fredag tillsammans med Anneli & Johan och alla barnen! Två toppendagar har vi haft och tror alla tycker det, barn å vuxna!

Vädret har varit jättebra för att va sommaren 2015 - dvs inget regn å då få man va glad! Så vi har kunnat va ute en massa! Först i onsdags blev det promenad till junsele marknad. Handlade smyckesputs, bubbelpistol till Bell å även två födelsedagspresenter till henne! Sen handla och hem å grilla och spela kort! Stugmys!

Och igår var vi på djurparken hela dagen. Lodjursfamiljen var kul att se, supersöt lodjursunge 7/8 veckor gammal. Tigrar, kameler, älg, marsvin, gris, alpacka ...

Sen hittade Isabelle och nellie en lös get, som de for å jagade! Lekparken, karusellerna, smultron och sång ... Sen var Isabelle slut som artist och avslutade dagen med en vurpa på asfalten och en powernap hemma i stugan innan middag! 












Och Alice har skött sig exemplariskt! Mest sovit, jollrade på i vagnen igår en timme eller så .. Inatt sov hon 23.00-03.30 - superduper!

Trolska skogen!

Haft en toppendag idag i jättendal! Älvor, vittror, Draken, troll & massa annat! Jättekul!










Tapetsering & vindsnurror!

Regn regn regn! Och 11 grader varmt i juli! Sååå imorse övertalade jag Morgan att ta tag i tapetseringen av Isabelles blåa rum! Vi åkte på fresk och valde tapeter och sen hem och röja och riva lite tapet! 

Det blev uppehåll mitt på dan, vi tog en timmes promenad upp till vindsnurrorna! Alla fyra + katten såklart! 








Candy world!

Hit åkte vi idag för första gången! Isabelle hade jättekul! Sen kolla vi på båtar och åkte hem lagom till middan. Det blev pizza idag - äre semester så äre! 












Semester!

Nu när M oxå är ledig börjar vi få lite semester mood! Skönt att va två på dagarna!
I söndags kom Tomas å Jadis och de va kvar till måndag! Så igår blev det Intersport konkursutflrsäljning och lunch på Sibylla! Tråkigt väder! Sen lite träning och film! 




Filmtajm!

Kollar på the warrior! Och lillGullet sitter med! 



Trött!


Klockan nio lördagkväll - är så trött så jag vet inte vad ... Syskonen går i skift ... Alice uppe sent och Isabelle vaken tidigt ... Tur hon är så söt ❤️

Nickebo!


Här kan msn va idag! Skönt att det fläktar lite! Varmt ute, fast inte lika rekordvarmt som igår! 

Lekparken!


Vilket väder! Jättevarmt och strålande sol! Mötte upp en kompis i lekparken för att göra av med lite energi! Och Alice sover i vagnen 👍

RSS 2.0