Att underhålla en 2-åring!

Laddad för en kväll på motorbanan och onsdagsbus! Vi får se hur det går, ifjol höll Isabelle på att göra oss tokiga ... Kanske bättre tålamod i år?! Hoppas det! 
 
har varit en bra dag som startade med frisören kl 8.00 och sen ett spinningpass på gymmet! Skönt, evigheter sen jag körde spinning! 
 

Mormor & morfar!

fick besök av familjen idag, uppiggande på en regnig dag! Har invigt mina nya skor med 6km löpning, bakat rabarberpaj och så ... Inga större happenings! Skrutt fick en vattenpistol av moffa och jag fick krukväxter av mamma :) 
 

Nya asics gt 2000

 
Hittade nya pjucks på stadium i åre! De gamla har gjort sitt! Samma modell - ny färg och nytt namn! Nu j-klar ska här motioneras! 
 

Frösö zoo!

Idag har vi varit på Frösö zoo och tittat på alla djur, åkt lite karusell" och lunchat innan vi åker hemöver! Mys!

Reload!

Varit och plockat 1/2 liter hjortron och lite blåbär idag! Sen var vi på åre strand och lekte i sanden. Pizza till middag och en promenix i Duved elljusspår. Nu ska vi kika på nya Johan Falk filmen som Pu har hyrt! 
 
 

Lördag utgång!

Hade en verkligt rolig dag igår med Pu, Isabelle & Morgan! Vi var in till åre en sväng och jag fyndade nya löpartights på stadium! Kanonbra pris!! Sen gick vi på broken och käkade lunch och tog en kall öl ute i solen, fantastiskt! Och Isabelle hemma med farmor! 
 
På kvällen var vi på fäviken, skoj! 

Bra start på en varm dag!

 

Fäviken game fair!

Idag hänger vi på Fäviken! Det är otroligt varmt och fint väder, mycket folk och så! Helt ok och bäst att Isabelle lyckats somna, lite lugn och ro! M skjuter en serie skott på sportingen ... På skytteklubben! 
 

En dags jakt ...

... Efter hjortron! Höll på i fyra timmar och åkte ut direkt när vi kom upp i princip! Dålig utdelbing men mkt motion ;) 
jobbigt klampa omkring i skogen och på surmyrar! 
 

Tisdag!

 
Startade med en löptur ner på bageriet för att köpa en macka åt mun kära sambo som klagade på utbudet hemma ;) 30 minuter, inte helt fel! Och sen har vi packat och sitter i bilen nu, 22 mil  kvar till Duved!  Blir ett snabb stopp i Östersund för att handla och käka lite lunch! 
 
Mim stora förhoppning med denna tripp är att hitta massvis med hjortron! 
 

Shoppingdag!

Åkte till birsta tidigt imorse å har haft fn trevlig dag! Liiiite shopping blev det allt, bästa fyndet bär två bad-outfits till Bellan för typ lite och ingenting på LindeX! Rea överallt men inte mkt att hänga i granen annars! Avslutade med 40 minuter på gymmet och stotstädning hemma! 
 

Stadsfest och trevligheter!

EN HÄRLIG HELG till ända! Stadsfesten i fredags där lillgumman fick dansa loss till "Smultron och sång", det gillade hon skarpt! Sen var det godisregn som pappan i familjen gick all-in på! Det tyckte han var kul ... ha ha! Lite grillning på kvällen och sen på lördan tog jag en sväng på gymmet innan brorsan kom. Så har han varit här ända tills ikväll! Superkul!
 
FINA GRANNAR KOM över med gofika idag, annars har vi inte gjort så mycket. Två bakis karlar ... Det här var första året som vi inte lyckades skaffa barnvakt och som inte jag tog mig ut på stadsfesten på kvällen. Men jag överlevde ändå! Och känner mig oförskämt pigg med en tös som plötsligt börjat sova till 07.30 vissa mornar ... då får man va nöjd!
 
BLEV EN PW och en kopp te med Sofia ikväll ... så nu laddar vi för Birsta imorgon!
 
 
 
 
 
 
 

Pigg idag!

Eftersom att övriga stan var på stadsfest igår men inte jag (hemma med gumman) så är jag oförskämt pigg idag! Gäller att tänka positivt! Så nu ska vi ut på morgonpromenad medan övriga huset fortfarande sover! 

Bamse!

Fick en ny tidning åt Skruttan - som hon bums skulle läsa själv! 

En kul kväll!

hade en fantastiskt bra kväll igår Tillsammans med fina grannar! Käk på vägg i vägg, lite tapas och rosevin, efterrätt och kaffe! Sen gick vi vidare till Hamnkrogen, galet mycket folk! En riktig sommarkväll! Helkväll! 

Finbesök på en finonsdag!

En gammal pluggkompis var förbi på fika, verkligen skitkul att träffa såna man får träffa alldeles för sällan! Lite surr på altan, kaffe och Isabelle jaga runt deras söta vovve! 
 
bra start på dagen, nu blir det sola, läsa, löpning och ikväll sommarklubben på logen! Så gissar även att det blir en fin abslutbingo på en strålande dag :) 
m
Sommarläsningen! 

2:a senesterveckan!

Går in på 2a veckan nu! Blir en "hemmavecka" utan en massa flänga och fara! Lite roliga påhitt i  Trakten! Startat dagen (och mitt nya liv) med fitnessfightfrukost. Ska käka nyttigare from nu dock struntar jag i fitnessfighten träningsprogrammet, blir alldeles för enformigt! Idag blir det till exempel löpning istället! Vill ju va ute :) 
 

Oves rosé!

DEN HÄR APAN levererar, fantastiskt gott rosé! Att han är snygg Ove gör ju inte saken sämre!
 

Sommar sommar sommar!

VI HAR HAFT EN helt suverän helg!
 
AVSLUTADE HELGEN I ett soligt och varmt Härnösand med massa bus i lekpark. Och liten promenad, sång på altanen och nu sover skruttan. Imorgon har vi en del skoj på gång, ska ner på stan och fixa en grej, ut och springa om vädret är bra och eventuellt åka och bada eller nåt på eftemiddan ....
 
 
 
 

Fredag - en heldag!

 
Igår packade vi oss iväg och åkte till stallarna med grannarna! Skutmysigt å härligt väder! Isabelle sov, käka lite lunch och sen bad! Isabelles första dopp i en sjö! Kallt men kul tyckte hon! 
 
Hem, springa 5,5 km i värmen och sen svalka sig med ett glas bubbelrose! Surr & kubbspel... 
Äkta semesterfeeling nu! 
 

God morgon!

Borta bra men hemma bäst - ttycker i synnerhet Isabelle som nu äre mkt gladare! Har varit världens gnällFia i Orsa och Leksand! 
Nu kaffe, sen löptur med pappsen och vagnen! 
 

Idag ska det shoppas!

Innan vi åker hemöver blir det ett besök på sågmyra outlet! hoppas Isabelle kan sova i vagnen :) 
 

Vi har det bra!

 
 

Packar för en semestertripp!

IMORGONBITTI ÅKER VI - första anhalt blir Orsa björnpark och sen åker vi mot Leksand där vi ska bo på nåt slags vandrarhem och hälsa på Morgans lilla släkt därnere! Kul! Hoppas bara Bellan inte blir sjuk/sjukare för hon har ögonfluss, massa gult klet heeeela tiden! Vet inte hur många ggr jag har torkat hennes ögon och näsa idag ...
 
 

Lördan!

IGÅR EFTER SPRINGNINGEN gjorde jag mig klar, alla andra också, så vi kom inte iväg förrän på eftermiddan när I hade sovit en timme också. Var grymt fint väder och vi tog oss en tur till Hemsö fästning där det blev promenad, fika och guidad tur för de andra. I var inte så pigg på att hänga på en slö tur där folk stod och lyssnade. För att inte sabba hela upplägget med en massa "hallå¨" hallåååååå" "da da da da daaaa" "mamma" så va vi inte med ...

GRILLNING, KUBBSPEL blev det på kvällskvisten ...

NU SITTER JAG och laddar för ett gympass med Jeanette! Snart är helgen slut men vad gör väl det när man har semester sen =P

'
Tomas och Jadis lilla vovve. En av de tre!
 

Två - tjeee!!

Isabelle har lärt sig räkna två tre säger hon hela tiden! Aldrig ett - bara två tre! 
Hon börjar bli så stor! 

Frukost!

Varit ute å sprungit 5 km å nu blir det frukost! Ms brors med tjej är här så vad vi ska hitta på sen är osagt! 
 

Norrlands pizza!

 

En härlig dag!

Just the WAy I like IT! Jobbà förmiddag och stack sen på lunch på sågverket! Hälsa på i jeanettes nya stuga, köpte ost/fikonmarmelad på häggby gård, hem. Fiffa och dona, gymma och göra sig klar för middag på Hamnkrogen! Käkade pizza med hjort , kantareller, persilja med mera - va riktigt gott faktiskt! En lyxig dag, måste börja trappa ned innan semestern ju :) 
Bild från Sågverket! Snygg inredning i industriell stil! 

Sommar!!

På altanen! :) bara 2 dar kvar att jobba nu! 

Pollen

Hoppas dessa ska funka bättre nu!
 

Söndan!

 
 
Strålande väder p trevligt besök på mässa- högà kusten game fair! 
 
Och sen - smitningen! Promenad till klubbsjön, glass/kaffe och lite bad! Mest fötterna men I hade lugnt kunnat hoppa i det 17 gradiga vattnet! 

RSS 2.0