Borta bra men ...

... HEMMA BÄST! JA, det tycker jag i alla fall när man väl kommit hem så är det skönt!
 
JULHELGEN VAR VI ju två nätter hos mina föräldrar och firade jul och sen har vi varit i Duved till nu, vi kom hem nu i eftermiddag. Hann med att handla nyårsmaten och köpa lite öl och skumpa på systemet innan vi kom hem också! Typiskt att va på affärn när ALLA andra är där!
 
VI HAR VARIT OCH hälsat på Morgans mamma varje dag, hon ligger på ett korttidsboende och är lite krasslig. Sen varuit ute och busat, åkt snowracer, skidor och M och jag var ut en kväll också! Skoj! Vi har verkligen haft det superbra! Sitter och laddar för att ge mig ut och springa nu, men är egentligen inte alls sugen ... 2 grader kallt ute och jättemörkt! Men jag känner mig tokrastlös efter många timmar i bilen idag ...
 
 

I'm Alive!

 

En tidig julklapp till oss

till oss själva, har slängt ut soffan och köpt nytt.
 
 

Jullov!

FASEN SÅ UNDERBART! Nu är vi lediga i över två veckor! När man har jobbat som ett svin i 365 dagar så känns det extra välförtjänt! Underbart! Myspys och fir av ledighet igår tillsammans med M. Vi kollade på Baksmällan, ha ha, så sjukt rolig film, 1;an alltså!
 
IKVÄLL BLIR DET middag med kompisgänget! Kul! Innan dess, trängas på stan med alla andra och fiffa och dona lite!
 
 

Nu var det dags ...

... Att bli ordentligt förkyld! *gahh* jag hatar det! Va helt slut idag få fick lov att få hem tidigare, ont i halsen, huvudet, snorig och frusen stackars mig!! Tröstade mig me yollibox och en massa te! Sjukt gott! 
 
 

Julmarknad!

Isabelle fick träffa "bä bä" och började direkt tralla på bä bä vita lamm! Inte det minsta rädd, klappade på dom å prata med dom :) 
 
marknaden var rätt lite. Men de hade gått fika iaf ;) 

2:a advent!

Längesen jag skrev något! Började ett inlägg gör några dar sen men då funkade inte bloggen och jag ledsnade ur! Idag blir det familjemys! Badhuset och julmarknad! Sen ska jag få till ett spinningpass oxå! Perfekt att träna inne nu när det är 10 grader kallt ute :) 
ha en mysig söndag! 
 

RSS 2.0