Långfredag & påskafton!

HAR HAFT TVÅ härliga dagar! Igår kom vi upp till Åre och tog en sen kvällstur på skotern. Landade i en snödriva hos grannarna som bjöd på jägermaister i solen. Helt underbart! Sol, fjäll, massa snö, och härligt sällskap - vad kan man mer begära!?
 
IDAG HAR VI varit ute på en skoterut också varit och pimplat, fick dock ingen fisk, inte en endaste liten röding. Ikväll blir det Magnus Bertner.
 
 

Glad påsk!

JA, GLAD PÅSK från mig och sötnöten till påskgumma här. Som fortfarande är sjuk, jag VABBADE igår och M har VABBAT idag ... hoppas hon är pigg till imorgon! Hon hade förvisso 39,5 ikväll när jag la henne.
 
 

Var är påskkärringarna då?!

NÄR JAG FÖR en gångs skull gjort mig för (läs skämts på många halloweendagar) så kommer det inga ... Och M är på hockey, Isabelle har feber ... Gla påsk!
 
 
 

Våffeldagen

SJUKT TRÖTT EFTER helgens bravader! Var på en skitrolig 30-årsfest. Lördag-söndag var vi borta och mammsen var hemma med Isabelle, hade gått hur bra som helst! Härligt! Tro om de blir nå fler 30 års partaj framöver. Återstår att se. En halvtimme på cross trainern i kväll och nu är jag d-ö-d ... Isabelle är i sin vakna mellan 4-5.00 period igen också ... aldrig sova längre än 5, nänä nepp no. Big no no ... näe tack och gonatt!
 
JUST DET VÅFFLOR, tur hon inte förstår det ännu, för här blev det blodpudding till middag ;)

Bättre än ingenting!

PLANER PÅ TRÄNING idag ... blev bara 20 minuter på löpbandet men ... sen vare hem och fixa middag, städa lite och dona. I helgen kommer nämligen mammsen hit och ska rå om Isabelle. Så då måste man ju ha lite hemtrevligt för dem. När jag och M lämnar bygget för eget äventyr. Känns kul att åka iväg och väldigt roligt att de får testa rå om varann för första gången =)
 

BVC, jobb & gym!

IMORSE BÖRJADE LILLFIA och jag dagen med ett besök hos BVC, det var dags för 18-månaders vaccinationen. Gick bara bra och jag fick agera expertråd till sköterskorna som vill ha fler listade hos dem! Sent ska synden vakna ;)
 
IAF VÄL PÅ jobbet så var det full rulle, satt kvar till nästan 19 och fick en massa gjort. En sväng på gymmet, ite spring på löpbandet och cross trainer, sen helt död! F-n att man skulle vara sjuk i typ två månader ... känns som formen är sämre än nånsin! Men men ... bara streta på. Nu har jag börja käka Vitamin tabletter, omega 3 och ett par andra universaltabletter så jag inte ska bli sjuk igen! *håll tummarna*

Filmtips!

SUPERBRA FILM SOM vi såg i helgen!
 

Bilder från helgen!

Firade min 29-årsdag på bästa sätt! Med paket på sängen, tårta, mera paket, skidåkning och utgång!
 
Nya milspåret som jag åkte i lördags! Haft världens kanonväder!
 

Just nu!

KAFFE I SOLEN! LIFE'S GOOD!

Solen skiner!

JA SOLEN SKINER och Isabelle verkar inte vara speciellt dålig fast de sa att hon inte får komma på dagis idag ... för smittorisken. Såå hon är som vanligt tycker jag. Tror inte det är magsjuka heller ... har ju varken kräkts eller mått dåligt och hon äter som vanligt ... Idag ska vi va ute, promenera på macken och hämta ett paket, träna lite, sova lunch, tvätta en massa och fixa käk till att M kommer hem från jobbet.
 
JUST NU KOLLAR vi på barnprogram och chillar ...
 
Kontraster - från VP ena dagen till VAB andra dagen!

Tisdag!

VERKSAMHETSPLANERING HELA DAGEN idag, intressant! Och givande dag med jobbet! Fin miljö också därute på Lotsstugan! Blev en heldag som bjöd på mkt diskussioner, kommunikationsplanering, lunch och fika och hela kittet. Kom inte hem förrän 18.30 idag och det till en hemmapappa och en sjuk liten sötknopp (igen). Stackars liten. Nu är det magen ... typ magsjuka hon har ...
 

Finally!

HAR INTE TRÄNAT på över två veckor pga förkylningen ... men ikväll så! Gymmet har till och med hunnit byta namn och logga sen sist ...
 
ANNARS VAR ALLT som vanligt, och som vanligt på en måndag så var det mykcet folk! Körde cross trainer och lite rygg/armar.
 
 
 

Söndagen som bara försvann!

HAR TRÄFFAT MAMMA, pappa och brorsan idag. Var på tiden kan man säga, inte setts sen julafton! Fick lite tidiga födelsedagspresenter eftersom jag inte kommer vara hemma när jag fyller år. Bland annat dessa superfina ljuslyktor från brosan. Som nu lyser på vardagsrumsbordet och jag och honey slöar i soffan ... lite lätt söndagsångest ... helgen har gått så fort. Ska nog ta och börja träna i veckan ... hoppas jag! Känner mig mycket piggare nu än förut i veckan!

Boyfriend jeans!

EN TRIPP TILL Ö-vik blev bara en shoppingrunda på stan idag! Lilltjejen har feber igen. Så vi är hemma och kurerar ... Vi har installerat vår nya hemmabio, med iPhone-docka som tillbehör, hur bra som helst! Sen har jag vart iväg och handlat och shoppat nya jeans, en tröja, nagellack, vinterjacka till Isabelle, fleecetröja och handskar. + lite vin till mamman ; Äre lördag så äre, äre mellofinal så äre ...

Fokus!

BLIR LÅNGT MELLAN inläggen här ... men jag är en sån som kör full fokus på det jag är insnöad på just för tillfället ... just nu, bara massa jobb i mitt huvud! Men det är också otroligt roligt. Idag har jag skrivit och layoutat ett nyhetsbrev som ska ut till prenumeranter ... fullt fokus på det!
 
HAR ÄVEN VARIT till frissan idag och fått håret toppat, typ en 2 cm, rätt nice!
 
OCH TRÄNINGEN GÅR ju dåligt med då man är sjuk, annars är det det som brukar kretsa i skallen på mig också. Nu är det OFF OFF OFF! Mår fortf. inte 100 men är bara lite småförkyld så ingen fara alls! Men jag ska vila mig i form innan jag kör på med nån träning denna gången!
 
JA OCH IMORGON är det fredag och sen är det heeeeelg! Så härligt! Välförtjänt! Blir en tripp till Isabelles mormor och moffa förhoopningsvis. Kanske lite shopping och så ... hoppas det blir nåt sköj! Och sol!

Recept: kalops

HAR PRÖVAT EN massa olika Fitnessfighträtter vid det här laget! Häromdagen blev det kalops. Inte någon favvo måste jag säga men helt OK. Receptet kommer från Stefans blogg.
 

1 portion

 1500 kcal – (2200 kcal) – Ingredienser

150 g – (200 g) – nötkött

1/2 st – (1/2 st) – morot

1/2 st – (1/2 st) – gul lök

3 st – (3 st) – hel kryddpepparkorn

1 st – (1 st) – lagerblad

vatten så det täcker köttet

salt

Gör så här:

Skär köttet i mindre bitar, ca 3×3 cm. Skala och skiva löken. Bryn köttet och löken lite taget. Lägg efter hand över i en gryta. Tillsätt vatten, salt, kryddpeppar och lagerblad. Låt kalopsen koka på svag värme under lock ca 1 1/2 timme. Rör om då och då. Skala och skär morötterna i mindre bitar. Lägg ner dem när 30 min av koktiden återstår. Servera med kokt potatis och kokta rödbetor samt en blandsallad.


Vasloppslunch!

KVARGPLÄTTAR MED VARMA hallon och vaniljpulver. Lite (läs mycket typ en kanna) kaffe och vi har suttit bänkade i soffan och tittat på Vasaloppet! Strålande väder både här och där! Härligt! I eftermiddag blir det ut, ut, ut i solen. Blir otroligt sugen på att åka skidor eller träna överhuvudtaget ... men det lär få vänta ett tag till för min del. Men sen ... då jädrar ;)


Inställt vasaloppscykling!

Imorgon 3/3 kl 08.00 är det dags!
Vasaloppscykel. Ingenting kan stoppa oss. Vi ordnat allt,
- Du behöver bara komma med ditt glada humör!
Vi ses! / Tokladdade instruktörer
 
KÄNNS SOM ETT hån just nu, förkyldare än nånsin, och även jag livnär mig på Mollipect. Skit!

RSS 2.0