Vemdalen!

Just nu stugmys och snart ska vi ut och käka, yam yam! Idag testade vi längdspåren men de var Inge vidare sbohag tog ett löppass istället 7 km ungefär! Men lite kallt, 7 grader kallt men då satt det fint med en bastu i stugan sen! 
 
härligt med weekend i fjällen med brudarna! 
 
 

Söndag & spinning!

Å helgen är redan slut! Helt sjukt vad fort det går! Var trevligt igårkväll iaf, lite vin & gott tilltugg å trevligt sällskap såklart! 
 
Idag städning & matlagning! Ikväll blev det spinning, skönt! 

Lördag!

LOVELY! En förmiddag på badhuset tillsammans med Nathalie och Ellen, skoj! Det är full syra på småtjejerna hela tiden! 
 
Nu sover Isabelle & jag laddar för ett gympass! Ikväll blir det 30-års kalas weee! 
 
 

Tips på smarrigt bröd att baka!

MÅNGA HAR SKRIVIT om fröknäcke, i förra veckan testade jag och Bellan att baka det också. Hon blev sååå besviken "baka baka baka" också blev det inte så gott. Men jag gillar't!!

1dl majsmjöl

1/2dl sesamfrön

1/2 linfrö

1/2dl solrosfrön

1/2dl olja

2dl vatten (kokande)

Sätt ugnen på 150 grader. Blanda de torra ingredienserna och tillsatt sedan olja och tillsist det kokande vattnet. Bred ett tunt lager på en plåt med bakplåtspapper, sätt på ett bakplåtspapper till och kavla ut det. Sätt in i ugnen ca 1 timme. Dra lite linjer/rutor med kniv. Bryt knäcket i bitar när du tagit ut det ur ugnen. Yammi yammi!


Mys!

Haft en superbra dag idag! Började med att fira farsdag, Isabelle skämde bort med både parfym, face Wash och lotion till M. Snäll - javisst! 
 
Senv va vi å shoppa lös till hemmetVälbevarade soffbord & lite till min trapprenovering! Spinningpass med Anneli på det och helgen känns fulländad!!
 
Nu solsidan, te och frystorkade jordgubbar, gott!! 
 

Nu är det helg!

Även om den där helgkänslan inte är helt 100 så är det skönt med ledighet! Varför inte 100? - jo, vabbade torsdag och fredag. Men tösen är bättre, hade värsta hostan. 
 
Idag heat vi varit ute en sväng, jag har kört ett hemmatränkngsprogram och nu sover I. 
 
En smoothie till lunch & sen blir det nog stan, måste ju handla farsdagspresent! 
 
Bakade fröknäcke igår, blev smarrigt! 
 
 
 

For strenght inside

For strenght inside 
and calm outside
 
Bodybalance blev det ikväll! riktigt Nice, Anneli & jag var iväg. Passet gick superfort! Igår körde vi spinning och dan innan var det löppass så snacka om att stelheten kändes i benen idag! 
 
så förvånad att en del killar börjat hänga på bodybalance. Förut var det enbart tjejer som körde det! Nu blir det att ladda för morgondagens jobb, ska till Sundsvall över dan en sväng! 

Blåbärssmoothie

GOD MORGON! Idag gjorde världens bästa mamma smoothie till frukost. Gott! Tyckte särskilt Isabelle! 
 
Recept: 
1 banan 
1 1/2 dL blåbär 
1 litet äpple
1 kiwi
3 dL bubbelvatten/LOKA med blåbärssmak 
 
idag ska det handlas, springa/träna och åka på MIO-rea! 
 

Hemma igen!

I fick inte hälsa på farmor pga infektionsrisk och dagisbaciller. Så jag och I gjorde Östersund (eller storsjöodjuren) i en timme! Hon blev helt galen i storsjöodjuren och skulle bums sitta på alla! Sen va jag in o hälsa på svärmor bär M tof hand om I. Bil hem igen å nu hemma ... 
 

Mot Östersund

Lyssnar på Hosianna med Lars Winnerbäck. På väg till Östersund för att hälsa på svärmor på sjukan, har blitt dålig :/ så stämningen i Winnerbäck matchar Känslorna just nu..
 
Ta inget för givet - sånt e livet! 
 

RSS 2.0