En dag med mamma!

IKEA, fika på café charm, birsta city och plantagen har vi avverkat idag! toppen sysselsättning i detta väder! Å mysigt umgpa med bara mamma en dag! Inga barn eller karlar! 
 
gina tricot handla vi faktiskt mest på! En skjorta och lite annat!
 

Halsband & armband!

Isabelle gjorde dessa på dagis igår och sen är de oskiljaktiga! Hon ska sova med dem, Baka med dem, doppa i yoghurten! Ja vad kan man inte göra med ett armband?
 
 

Fredag igen!

Yes, och jag har iaf jobbat idag! Varit på banken och gymmat! Äntligen ska jag å honey skaffa gemensamt konto, slippa allt dravel eller iaf slippa lite dravel! 
 
Tråkväder! Var ju lika bra att arbeta idag! Nu blir det en film och ett glas rose! Heeelg! 

Wow vilken sovmorgon!

Isabelle sov till 08.40 idag - liten fördel med att hon slutat sova på dagen! Sååå ätit frukost och sipprar på kaffet! 
 
Körde backe + intervaller i backeihår på lunchen!  Känns i benen idag men tänker ändå ta mig ut på en runda! 
Gårdagens mördarbacke för benen! 

Slutat sova på dan!

Sen förra veckan sover inte I längre på dagen! Hon sover formligen som en stock på natten istället och imorse vakna hon 07:45. Jag är inte van så vi försov oss båda två kan man säga! Är van att hon skriker upp mig ur sängen! 
 
Nåväl! Blir bra detta! Ikväll en prommis på 45 minuter och nu tittar vi på biggest loser - vill inte de ska ta slut! 

Tungt!

Men skönt efteråt! Å solen skiiiner!
 

Matbaren

Lite personalfest med jobbfolk torsdag och idag fredag jobb! En härlig dag, inga möten, åsså lunch med honey matbaren. Fint gott! Ikväll grillning och vin, sicket Svenson - fredagsmys liv vi lever! Men, rätt nöjd  och tack å go natt 22:00 ;) 
 

Å va fort det gick!

Helgen har bara susat förbi! Vi har haft en sjukt bra lördag-söndag ilag! Kom hem från Sthlm i fredags vid 21. Lördag massa shopping på birsta, nya skor och kläder till Bell och så ... Sen på kvällen var vi över till grannarna och vina- sjukt trevligt! 
 
Idag har vi varit ute och sprungit 1 mil. Sen lekt ute på området och donat på ! Och ikväll kom Anna och jonaS över på middag, ochså jättekul var så längesen Vi sågs. nu ladda för jobb imorgon! 
 
 

Kurs och date!

Löpning och hotellfrulle - kanonstart på dagen! Även om en hotellfrulle utan bröd är rätt trist tycker jag! brieost, rökt skinka och grönsaker - inte alls lija gott dom på en skiva färskt bröd ju!! 
 
Kursen var iaf väldigT intressant! Efteråt mötte jag upp en kompis för middag. Vi var på ett kanonbra ställe och åt tapas. Älskar tapas! Hann med lite shopping också och sen ikväll har jag gjort hemuppgiften vi fick på kursen idag. Blir spännande att se vad hon säger om den imorgon! 
Nytt lack! 

I Stockholm igen!

Nu blir det kurs i två dagar, ser fraM emot det och morgondagen! Åkt tåg ner och checkat in på rummet. Nu sova och imorgon ut på en liten runda innan kursen startar (nu har jag skrivit här så då måste jag ju) 

Hemma igen!

En intensiv helg fylld med jobb! Men kul ändå! Isabelle och Hjalmar har varit bästa kompisar och han har roat henne bra så jag har kunnat vara med och bära! 
bara ladda för ny arbetsvecka nu! 
 

Nu blire grillat!

Varit ute heeela dagen idag! Dragit ris, brutit träd och elda. Tvingade ut mig på en löprunda runt byn oxå, 5,5 Km. Gi k rätt tungt efter denna dag! Så nu blir det sen middag! 
Nice! 
 
 

Kvällspromenad

Kallt men trevligt sällskap Iaf! Fått röra på fläsket efter hemskt dygn med typ mat förgiftning ANnågot slag :/ 
 

En härlig helg!

Fredag åkte vi ner till sthlm, när vi kom fram blev det incheckning, en löptur på 8 km och sen svida om och göra sig klar för pubkväll på olearys Norrtull. Det var supertrevligt - träffa alla.'c äta och dricka gott! 
 
Sen på lördagen hade vi tänkr sova ut men det är ju bara konstatera, Isabelle har ställt om mat och sovklockan på oss, så vi vakna ju innan 07.00 som vanligt! 
 
De blev hotellfrukost, en tur på stan, löpning 5 km i hagaparken och sen lunch med fina vänner! 
 
Eftermiddagen gjorde vi oss klara för vigsel och bröllopsfesten. Och vid 16:30 fick vi bevittna när de blev man och fru! Jättefint! Och sen en fantastisk fest och roligt hade vi! :) 
 
 

Mot Stockholm!

Bröllopspresent inslagen och bilen packad! Nu bär det iväg på bröllop - fantastiskt! 
 
1, 3 och 5 år -så länge kan dessa lagras! det var detektiv arbete på systembolaget kan jag säga. men tror det blir bra, de önskade ju nåt med "mat och dryck". Nu kommer de få njuta av dessa på sina bröllopsdagar Tom 2019! 

Valborg 2014!

Vilken härlig kväll bortsett från svinkallt väder! Grannarna kom över på middag så det var topptrevligt! Förrätt blev grönsakstartar med cashewmajo, kul att testa nåt nytt! 
Varmrätt grillat och till efterrätt lchf- kladdkaka. Och till det serverades saft och vin. Det senare för mig och det kändes imorse, trött i mössan :)
 
men kul hade vi! Idag har vi städat en massa och fyllt skafferiet inför att mormor kommer imorgon.  Nu blir det lite biggest loser!

RSS 2.0