Trevlig Valborg!

Blev en trevlig kväll i goda vänners lag! Grillning, brasa och efterrätt På det :) 

Planeringsdag på dagis!

SAKNAR SOLEN SOM sken igår ... idag bara grått, kallt och trist ...

  • Sovmorgon (till 7.00)
  • Handla
  • Raseriutbrott
  • Lunch
  • Betala räkningar, fixa försäkringsärende, Dexter-schema, boka tid Hela Huden ...

SEN ATT GUMMAN vägrade följa mig på stan var ju lite mindre bra men kanske dumt dra med henne dit kl 10.30 ... fick inte ens ner henne i vagen, så sur blev hon! Lika lätt som att böja ett spett ... så vi åkte hem istället, käkade lunch och sen somna hon på 2 röda ... och sover fortfarande! Hon har typ sovit i tre timmar nu ... och jag har gjort *öhm* massa vettigt ... =P Dags att väcka kackaduan!

 

 
 

Bra start på fin dag!

MEDAN M VAR iväg och bytte däck på bilen så drog jag gumman runt kvarteret. Win win, motion och friskluft! Tungt att springa med barnvagn men det går ... och bäst av allt, hon var nöjd hela vägen!

En toppdag!

BÖRJADE MED LÖPRUNDA hela familjen. Alla tre! Ja, Isabelle i barnvagn då såklart! Men vi sprang, 5 kilometer och tiden stannade på 30 minuter. Skönt! Och kul att kuta tillsammans. Sen har vi inte gjort så himla mkt egentligen ... busat på ute och solat lite. Också blev det spontan-grillning och middag tillsammans med grannarna, nice.
 
NU LITE PERUQUITA och snart soooova. Imorse vaknade I kl. 05.45 ... Say no more!

Heeeelg!

YES HELGEN ÄR här! Jobbade till 17:01 och sen var det hem och kocka tacos till middag, ett glas vin, lite utemys i solen ... Och nu däckat i soffan! 

Torsdag!

SHIT VAD DEN här veckan har gått fort! Hänt en massa roligt! Både på jobbet och privat! En höjdpunkt var dagens besök på Hela huden, bli ompysslad i 1 timme och 45 minuter, superskönt och nu känns hyn liiiite fräschare och renare! Hon är toppen!
 
IGÅR FICK JAG hem mina prylar jag beställt, ID bare minerals foundation för typ 200 kr styck när de annars kostar omkring 450 kr. Det är också toppen! Sen att det gick topp-bra på min föreläsning om kommunikation och kommunikationsplanering inför 17 pers är också topp ... och imorgon är det fredag, I'm so happy! Oh just, har hunnit med två gympass på lunch i veckan och en löpsväng också. Idag blev det på lunchen, lunchträning är härligt! Så har man hela kvällen fri sen =)
 
VAD GÄLLER LILLGUMMAN så har hon börjat surra på nåt helt otroligt! Hon har pratat mycket ett tag men nu är det liksom non-stop, kul! Idag sa hon flera nya saker!

Helgen!

PÅ FREDAN BLEV det After work med brudarna på Kanalcaféet, så himla god mat! Tog tapastallrik och ett glas rött, nam nam nam! Och GI var det ju också, förutom potatisen då men den skippade jag! Men himla gott, måste dit fler gånger!
 
SEN PÅ LÖRDAN var vi på stan en sväng, handlade present och lite annat. Chill hemma och sen på eftermiddan åkte jag på 30-års fest, supertrevligt! Gick och lade mig 04.30, typ en timme innan man annars kliver upp med gumman en söndagmorgon ... =P

Gummans Nya dojor!


Shoppat!

Blev ett par timmar på birsta idag å en massa shopping! Isabelle fick nya skor å teletubbiesfilmer! Jag köpte örhängen på Gina och en knallig topp på vero moda! Kunde vart en trevlig tripp men lilla damen driver mig till vansinne och tålamodet testades ... Hon har sånt humör!! Enda gången hon var lycklig var när hon fick kuta i ilfart inne på Ikea .... Mkt man hann se där, men varjuni billigt iaf ;)

Hej från Sundsvall!

 
 
 
Sitter på balkongen och tippar efter luft ;) nej, skämt å sido, lite småbakis äkajak men mest trött efter gårdagens 30-års kalas. Det var hur kul som helst, supertrevligt ordnat! God fördrink (sangria), supergod ma. Och tårta till efterrätt, gjord på mandelmjöl med citronsmak! fatta att tårta utan både socker och mjöl kan vara fantastiskt gott! 
 
Nu chilla, sen kommer M och I och hämtar mig innan vi åker hemöver med ett stopp på Ikea på vägen! 
 

GI-metoden!

Har kört strikt GI nu helà den här veckan, inte en enda liten kolhydrat har slunkit ned! Det betyder alltså inget socker och inget mjöl. Ingen frukt, pasta, ris eller potatis. Gött det! Var jobbigt häromdan men nu känns det bättre! Är så lätt att det där sockermonstret tar över å namn blir småsugen... Men bara man kommer ur det så rullar det på! Fokus på bra grejer och inte på det som är förbjudet!!
 
Med bra grejjerna menar jag: grönsaker typ broccoli, spenat och sallad, ägg, makrill, lax, kött och kyckling! Och lite nötter! Följer ett 7-dagars recepthopkok från Amelia å det är tom. roligt att laga mat igen! 
 
World of shape började kännas lite ensidigt och jag klarar ingen mera kvarg! 
 
Ska dela med mig alirare recept framöver på Superfin GI-mat! Sen så äre inte första gången GI för mig, åt det för 3-4år sen oxå och vägde i en period 10 kg mindre än jag gör just nu! 

En oväntad vänskap!

NU BLIR DET filmtajm!

 


Vabbelivabb

NU ÄR TÖSAFIA sjuk igen, feber, snuva och lite hosta. Är det inte typiskt så säg ... precis igår när dagispersonalen skickade ut ett veckobrev och skrev att "nu är alla friska och krya" så slår det till igen! *ppar peppar* liksom ...
 
JA JA EFTER en smått kaotiskt förmiddag ska vi nu käka lunch och vila. Känner mig heller inte riktigt 100 ... seeeg i kroppen och ont i huvudet. Vad och tränade PT-challenge på gymmet igårkväll så har även lite träningsvärk. Gårdagens pass var sjukt jobbigt. Det var 2 PT:s istället för det vanliga med 1 PT! Say no more ...

En bra dag...

... SOM AVSLUTADES MED en svettig PW! Kom precis in, så härligt, man kan vara ute och gå till 21 och det är fortfarande inte mörkt ute. Bästa sällskapet hade jag också! Härligt! Vem trodde det efter värsta regniga/gråa/trista dagen ...
 
HANN MED LITE lunchträning idag också, armar och axlar + lite mage på det! 30 minuter, ni vet väl att bästa träningen är den som blir av =P
 
 

Söndagsmorgonen!


God morgon!

TRÖTT SOM EN Gnu men det är inte I som det var full fart på kl 06! Fånga dagen - oh yes!

Premium!

IDAG HAR LILLFIA och jag varit i Ö-vik! En bra dag på tu man hand och med familjen! Passade på att fira brorsan i förskott på has födelsedag också. Nu sussar kickan & jag vräker i mig marabou med kokosnöt, sjukt god!

Öh ...?!

STÖP I DENNA på msn:s startsida ... ser så fel ut!

Semesterveckan på Instagram!


Nu är jag på g!

YES! ÄNTLIGEN ETT gruppass på gymmet! Och äntligen så känns det kul igen! Jag var på PT challenge ikväll och körde! Sjukt jobbigt men ... ruggigt effektivt! En liten tvist med en ny PT och sista stationen bestod av 2 minuter utfallspulsningar, 2 minuter armhävningar (!!) och 2 minuter bencirklar. Nu är jag slut som artist! Men s-tan va kul det var!
 

Tudelat ...

ÅR JU SUPERSKÖNT att komma hem efter att ha varit borta i 8 dar .. haft semester i fjällen, är ju lovely! Men home sweet hom heter det ju, så sant som det är sagt! Men ... känns skumt att jobba imorgon ... men lär väl gå det med ...
 
HAR HAFT EN härlig dag idag! Hunnit med att städa, tvätta tre maskiner, varit iväg på gymmet och kört WoS-passet på prick 60 minuter. Sen va M iväg och tvätta bilen, jag bakade bullar och fixa middag sen fick vi fint fikabesök! Nu ska vi kika på Brotherhood! För en gångs skull har jag hyrt film så jag hoppas den är bra, ha ha!

Kvällstur!

HAR NYSS KOMMIT in från 7 km på skidorna! Prövade med lite klister så nu gick det ännu bättre att åka! Mindre bakhalt, som ju är det värsta som finns! Härligt iaf med sol & massa motion!
 
TIDIGARE IDAG VAR jag och M in till Åre också tränade vi ett WoS-pass på Sportsgym. Gick super men är ju sjukt jobbigt!

Lill'lörda'

HADE EN BRA dag igår, när lillstumpan sov lunch åkte vi in till Åre en sväng. Handlade lite på Colourful kids och käkade lunch. Sen blev det en barnvagnspromenad på eftermiddan, grillning och kortspel på kvällen!
 
IDAG VET JAG däremot inte vad vi ska hitta på, jättetråkigt väder, bara mulet och ingen sol alls i sikte.
 

Följ mig på Instagram!

STINA_2 HETER jag, bara att lägga till!

Hashtag härligt!

I FÖRRGÅR VAR vi på Magnus Bertnér på Holiday Club i Åre. Så klockren! Han är ju hur hård som helst! Drev mycket med folk som lägger upp muffins på Instagram och skriver #härligt. Vill bara säga att jag känner mig INTE träffad ... alls ... ;)

RSS 2.0