Premiärturen på skidor!

INTE DET ULTIMATA vädret med kräksnöande, runt 0-an på termometern och lite blåst. Åkte 7.5 kilometer och det var väldigt dåligt glid så mkt stakning blev det! Fastnade tom. i en nedförsbacke för all snö under skidorna, för varmt mot slutet och för dåligt glid. Men ändå ... så härligt att komma ut! Need it! 7.5 km som gav mersmak, hoppas på bra skidväder framöver!
 

Tränat med Annika Sjöö!

IKVÄLL BLEV DET 35 minuter med funktionell träning - samma pass som den här damen Johanna Toftby brukar köra. DVD:n är riktigt jobbig, totalt är det 45 minuter, men M kom hem mitt upp i allt och jag orkade inte stå och hoppa när han tittade på så då körde jag lite med hantlarna isället. Och obligatoriska:
  • plankan
  • sidoplankan
  • crunches
IMORGON SKA JAG plocka fram skidorna och åka lite längd om vädret tllåter. Det är tydligen suveräna spår nu och bara nån grad kallt så det är perfekt!
 

Whey refresh rhubarb!

FICK DENNA PÅ köpet när jag beställde från Gymgrosisten i höstas och har inte testat förrän nu idag, den var svingod! Och näringsmässigt är det bara rena proteiner! Inga kolhydrater och inget fett, perfekt efter träning eller som mellanmål ju! Funderar om man skulle köpa ett gäng. Inget kladd med pulver, inget kesellakör och superenkelt att ha med! Den finns här.

Yngre för var dag ...

... INTE SÅ DET känns men med denna kommer det bli verklighet ;)
 
OM MAN SOM jag har akne så är det en ständig jakt på ansiktskrämen som funkar. Har testat hur många som helst men inte hittat den rätta ... och huden förändras så funkar den på sommaren så funkar den inte på vintern osv ... men denna utlovar en strålande hud som ser yngre ut för var dag. Köpte den dock mest för att jag älskar I.D bare minearl foundation och just nu har Kicks kampanj på krämen. 380 :- istället för 509:- Give it a try!
 
ANNARS HAR VI varit på drakborgen idag och busat, med trevligt sällsis! I har roat sig kungligt i helgen kan jag lova! Efter det middag och lite shopping, kom nyss hem! Hej måndag och jobb ....

Lovely day!

HAR KÄKAT FRULLE, tvättat, dammsugit, tränat en timme och käkat lite lunch. Så resten av dan blir det lek & bus + lite shopping - wehoo!
 

55 minuter!

SKRAPADE IHOP 55 minuter på gymmet! Har ni inte testat höftlyft på en pilatesboll tidigare så gör det - kändes grymt i baksida lår! Härligt - jag är på G igen!
 
 
 
 

12 dagar vila!

HAR INTE TRÄNAT på nästan två veckor. Inte varit sugen efter flunssan, haft ont i huvvet och så hima trött på kvällarna!
 
NU SKA TRENDEN brytas! Jag laddar för ett pass på gymmet, ska glida dit och köra kondition + styrka tänkte jag.
 
I FÖRMIDDAG HAR vi varit på badhuset med skruttan så hon sover sött. Hon tyckte det var skitkul att åka rutschkana, om och om igen ... runt runt, upp & ner upp & ner .... snacka om att barn kan få dille på saker och ting. Tänk om man själv hade ett sånt pannben .... mer och mer ... tänk vad mycket man skulle uträtta på träningen då ;) Energin liksom bara flödar och springet i benen tar aldrig slut!
 
DAGS ATT INVIGA NYA träningslinnet =)
 

Fredag - hockey & öl!

FREDAGSHÄNG I SOFFAN, sååå skönt efter denna dag! Försov mig och allt blev kaos men jag hann iaf till mitt webbmöte kl 9.00. Käkat en banan på hela dagen för lunchen glömde jag såklart hemma och allt blev bara knas efter en förmiddag i möte! Men men ... nu äre ju heeeelg! Så skönt!
 
OCH TILL VECKAN börjar nya tider för då går jag upp och jobbar heltid igen. Slut med 75 % och kortdagar utan då blir det 07.45-17.00 som är schemat. Men känns ändå ganska sweet! Näe ... nu MODO-match!

Out of gas!

SÅ TRÅKIGT NÄR man blir sjuk, var superpepp innan på träningen och hade kommit igång fint. Nu är jag bara energilös och har inte minsta sug efter att träna ... alls, faktiskt! Typiskt.
 
GOSAR NER MIG i soffan och läser om "svensken i Bolivias mest ökända fängelse". Boken heter El choco av Markus Lutteman. Sägs va bra!

Laddad!

LADDAD FÖR EN ny vecka och arbetsdag imorgon, laddning på bästa sätt, med trevligt sällskap & en go middag! Härliga söndag!
 
Enkel cheesecake till efterrätt idag!
Imorrn kanske dags att ta upp World of shape-programmet igen? Har inte varit sugen att följa det under sjukdom direkt den här veckan ... men det gör detsamma! Vad gör det om 100 år när allting kommer kring!?
 
 

PW!


Veckans kalkon!

I TORSDAGS HADE de julgransplundring på dagis, kul, mycket bra initiativ! Men ... hur tänkte de när de gav alla barnen varsin russinask på nästan ½ hekto!? När jag kom till dagis hade I vräkt i sig den och gjort ifrån sig 4 ggr inom loppet av en timme!
VARNING! Russin har laxerande effekt!
 
OCH DET VAR den torsdagskvällen liksom ... och det är därför som SMÅFOLK tillverkar SMÅ russinaskar för barn!

Pulkabacken!

ÄNTLIGEN NORMAL TEMP ute så man kan vara ute! Idag har vi varit i pulkabacken på förmiddagen. Nu laddar jag med en kaffe för en PW när M har kommit hem. Sen blir det tacos och hockey, mys! Det enda som inte är så mys just nu är att I's nedre hörntänder håller på att spricka igenom så hon för ett fasligt liv, har tillbringat nästan en timme vid lunch för att få henne att bli lugn och äta och sen bli lugn och sova ... fick söva ner henne på mig och sen bära över henne i sin säng ... Hjärtskärande skriiiiiiiiiiiiiiiiiiik! Ska sluta klaga ... snart ... men känns som att det bara löser av varann ... är det inte det ena så är det det andra, typ!
 

En favorit!

DETTA BLEV MIN favorit, en svart klänning med dragkedja mellan bysten och mycket vidd i kjolen. Ord. pris 499:- och jag gav 125:- helt OK. Tack för tipset Jannice! =P

Inte riktigt 100!?

DET ÄR FREDAGKVÄLL och jag är inte ens sugen på en öl eller ett glas rött. Mår dock MYCKET bättre än tidigare i veckan, det finns hopp om livet! Å lilskrutt var också piggare och framförallt gladare idag, hon har varit såååå sur mest hela veckan, torrgnällt.
 
NÄE EN BLÅBÄRSSMOTHIE får duga en fredag som denna! Har hela helgen framför oss!
 
 
 
 

Jakten på den ...

 
 
...PERFEKTA KLÄNNINGEN pågår för fullt! Har inte en klänning som jag gillar just nu! Hittade dessa godingar för ett grymt bra pris på Halens.se så jag hoppas de sitter som en smäck när de kommer. I mars vet jag att det blir kalas iaf, alltid användbart med en liten svart!

Vintervitt!

15 GRADER KALLT ute och jättefint! Alldeles vitt och lite snöflingor som yr i luften. Är hemma idag med och kurerar mig, mår bättre men fortf inte bra. Blir att vila och hoppas man är fit for fight till på måndag igen! Ikväll kommer iaf daddy in tha house hem, känns finfint! Lillfia är på dagis & struttar runt.

Influensa

SYMPTOM:

  • allmän sjukdomskänsla
  • feber
  • luftvägsbesvär
  • muskelvärk
  • diarré
CHECK PÅ 4/5. Allmänt dålig, höll på att frysa ihjäl igårkväll. Typiskt att M är iväg på fackkurs också, det är verkligen jättekul att ta hand om en 1½ åring ensammen då man själv mår pyton ... tur hon är pigg iaf! Åter till sängen ...

Sjuk & ont i kroppen!

MÅR SOM EN påse hundskit, fyyy va jobbig dag igår. I tre timmar på jobbet höll jag på att frysa ihjäl och hade skitont i kroppen. Plågade mig hem i 18 minusgrader och hämtade I på dagis sen gjorde jag inte många knop resten av kvällen. Nu ska jag gå och lägga mig, ta lite alvedon och sova bort skiten!

Veckans träning!

MÅLET ÄR ATT äta enligt WoS 6 dar i veckan och träna 4 dagar i veckan.
 
DEN HÄR VECKAN har jag lyckats någorlunda, bra med träningen men det svåra har varit maten. Jag har tränat 5 dagar denna vecka och 3 av dem har varit World of shape passet. De andra 2 PT-challenge och gym. Fuskade med käket fredag och lördag. Lördag enligt plan men inte fredan ... Men nöjd ändå! Imorrn är det ny vecka ;)
 
VIKTSETTET SOM JAG fick av honey i julklapp har iaf kommit till användning!
 

Rise and shine!

IGÅR HADE JAG ont i huvvet typ hela dagen, släppte lite på eftermiddan men ändå skum känsla ... skippade träningen igår och for en sväng på stan på förmiddagen istället. Är ju så mycket REA nu och det är ju inte helt fel. Hittade en one-piece till I för typ 120 spänn, en marinblå kofta till mig själv för typ 60 spänn, en BH för 50-lappen (ibland äre bra med små bröst, ha ha) ja och lite annat smått och gott!
 
IDAG FICK JAG faktiskt sova till 8:00, så jädra skönt, vet inte när det hände sist. M var superduktig och knatade upp med I klockan 5:00 när hon vaknade första gången! Herregud när ska ungen börja sova på morgonen?!
 
SÅ IDAG BETYDLIGT piggare om man säger så ... tänkte träna en sväng nu alldeles strax när lillgumman ska sova! Upptäckte att jag hae fler träningsprylar i mina gömmor här hemma ... är ju kul när man har lite redskap!
 
 

God morgon!

DEN HÄR LILLA skulle bums upp vid 5.00 imorse. Trodde först det var vardag men när jag insåg att det är ju lördag så kändes de lite surt ... hela veckan har hon sovit längre men nu på lördag ska hon upp vråltidigt *suck* Trött!

Fredag!

ÅH EN SÅN härlig dag, känns som jag fått MASSOR gjort på jobbet! Stämt av grejer och fått klartecken, kommit framåt liksom - det händer grejer! Också jobbade jag över i nästan två timmar, plus 30 minuter på lunchen så det blir ju nästan 2, det! Och nu har man äkta fredagsfeeling, skönt med helg ändå. Olga Rönnberg skrev på sin Facebook att hon skulle käka godis och dricka ett glas vin. Hmmm tror jag unnar mig en öl jag med ... inget godis blir det, är inte ens sugen men en öl.
 
IMORGON SKA JAG träna tänkte jag, hoppas det blir mildare så ska jag leta fram skidorna och ha skidpremiär för säsongen! Och på kvällen blir det ju tjejkväll, how nice!
 
Trevlig helg!

Nördar!

HEMGJORD MUSLI - farligt gott!

God morgon torsdag!

IDAG TYCKTE I att det var uppstigning 05,30. Så nu är vi klara att gå till dagis/jobb. Men redan kan jag ju inte lämna ... träningsväskan är iaf packad så idag blir det friskvårdstimme på jobbet! Att det är torsdag redan, veckorna bara flyger iväg, helt galet!
 
TILL FRUKOST IDAG blev det det vanliga, lättyoghurt, musli, två äggvitor och kaffe. Har inte lessnat på det ännu! En annan grej idag, jag och mitt <3:a har varit ihop i 6 år precis just idag ... för 6 år sen satt vi på ett plan på väg till solen och tänk så allt blev på grund av just den resan ...
 
Ha en bra dag!

Dag 9 av 365!

IDAG HAR JAG laddat upp mina förebilder i 12-månaders programmet. Helt gräsligt otäckt vad fort man tappar formen, jämförde dem med slutet på november när jag hade fightats i typ 30 dar och man ser skillnad. Men hey gick ju lika fort att komma dit! =)
 
HAR IAF KÖRT igenom wold of shape passet idag med. Som första cardipass körde jag löpning ute i 8 minuter, sen motionscykeln hemma på det! Fick lite sällsis av M också, han är bra att peppa nu! Me like! Har träningsvärk lite överallt men värst är det i rumpan sen gårdagens PT-challenge pass på gymmet! Fokus igår var ben. Finns det nån jobbigare kroppsdel att ha träningsvärk i? Tror inte det ... utfall, utfall med rotation, upphopp, djupa jacks och sneda grodhopp är lite av vad som framkallade känslan i min rumpa just nu!

Börja med pinne!

INNAN FITNESSFIGHTEN KÖRDE jag aldrig knäböj med pinne men det är en grym övning har jag upptäckt!
 
KNÄBÖJ MED STÅNG över huvet i bred fattning. Detta är en grym styrkeövning som ingår i WoS-konceptet, där du tränar hela kroppen. Känns betydligt jobbigare än utan pinne kan jag lova! Kör 2x15 reps. Själv brukar jag använda skurkäppen eller dammsugarstången, funkar det med! Har aldrig använt skurkäppen så mycket som nu ;)
 
 

Hemmaträning!

IKVÄLL HAR VI stökat bort julen och sen blev det hemmatring, kondition och 14 olika övningar från world of shape programmet. Faktum är att world of shape 12-månaders känns jobbigare än Fitnessfighten för det var ju 9 övningar och gick fortare att köra igenom. Detta är ju ett mastodontpass känns det som! Men 60 minuter höll vi på härhemma, och då körde vi sista delen bara 1 gång, istället för två gånger!
 

Laddar!

SNART BLIR DET gymmet och när jag kommer hem en redig köttbit! Fick hem Fitnessfighten för alla, boken av och med Jarkko Kortelainen, igår! Har bläddrat och den ser bra ut, alla recept finns i slutet och det är ju bra! Men idag kör jag step och inte World of shape pass!
 

Middag hos grannarna!

HON LÄNGST TILL vänster sover nu sött, som en klubbad oxe! Efter massa kladdkaka m hallon och grädde! Sån toppenkväll och nu har vi choklad överallt ha ha!

Härliga helg!

STARTADE DAGEN 05:00 idag igen *phu* När ska I lära sig sova lite mera, typ 7 hade ju varit underbart eller 6 är också en OK tid men 5:00 det är ju okristligt tidigt! Hon var skitpigg, babblade på och grejjade innan hon lessnade att sitta i sängen och prata med sig själv!
 
JA JA EN frukost, plätt med julskinka och kvarg, lite musli och massa kaffe på det så ... Har tränat 5-6 km löpning och sen körde jag world of shape passet direkt när jag kom in. Har en sjuk träningsvärk i benen nu... Gick bättre att springa än vad jag hade väntat mig efter en månad utan träning och med julsvullning!
Fitnessfight käk!
 

Instagramat!

BILDER FRÅN DAGEN! Jobbade halvdag typ idag och sen drog vi ner till Birsta, Isabelle mindre glad, ända till hon fick gå p åDrakborgen och busa. Blev massa stoj & de tyckte vi va skoj! Kom inte hem förrän klockan var nästan 19 och då blev det sängen för lillskrutt, jag själv satte mig på cykeln och drog på mig träningsstassen. Körde 60 minuter world of shape pass, varav 21 minuter cykel. NÖJD!!

Challenge!

JA DAGENS PT-CHALLENGE pass var en utmaning om nånting! Hade så jävuslt tränigsvärk i rumpa/lår. Men hey efter ett tag kommer man ju igång och då känns det inte längre! Så det gick bra till slut, blev en massa burpees, simsquat, dips med en tvist som var sjukt jobbig och den hårdaste av dem alla: armhävning med rotation.  Så idag kör jag inte mitt WoS-pass men käket har varit Wos! Feeling good!
 
OCH IMORGON ÄR det helg igen, gött om nånting!

Pain ...

IS WEAKNESS LEAVING the body. Har en sjuk träningsvärk från gårdagens träning, låren och rumpan, aj aj aj. Benböj i tre olika varianter + utfall gjorde väl sitt! Nu ska jag sooova, imorgon är det jobb igen!

I did it!

MITT FÖRSTA TRÄNINGSPASS med World of shape (WOS) för året är avklarat! 20 minuter kondition härhemma + lika mycket styrkeövningar. Kul med nya övningar! Kommer få nya varannan dag nu och träna 4 ggr/vecka med WOS är det tänkt! Det roligaste var att jag fick med mig M ikväll också, han cyklade på motionscykeln medan jag studsade på golvet. Och övningarna gjorde vi tillsammans såklart! Underbart, nu är vi igång!

Gott nytt år!

VÄLKOMMEN 2013! Det blev en trevlig kväll igår med 9 vuxna här på middag och nästan lika många barn. God grillbuffé som vi catrat, rabarberbål till fördrink och efterrätt med kaffe, äppelkaka, glass och fruktsallad. Spela lite spel, ta ett gott glas vin, ost och kex också förstås ut och fira tolvslaget med azti cinzano i glasen och raketer på en disig himmel med regn i luften. En kul kväll som gick alldeles för fort!
 
MITT NYÅRSLÖFTE ÄR att fullfölja 12 månader med World of shapes kost- och träningsschema. Med början idag och slut den 31 december 2013.

RSS 2.0