3170

Så många repetitioner blev det i februari! som sagt var målet 5000! Skyller på gran canaria :p 
 

Full fart mot helgen!

Lämnade gumman som vanligt idag och sen åkte jag till jobb-gymmet och körde ett pass innan jobbet - grymt skönt! Och står det inte här så har det ju inte hänt ;)
Det blev: 
  • Ceoss trainer 10 min.
  • bicrpscurl
  • tricepspress
  • kabelmaskin, biceps
  • kryssdrag
  • Plankan
  • armhävmingar
  • rygglyft
  • latsdrag 
cirka 350 reps. Vi har haft fn tävling på jobbet i februari där vi ska köra 5000 reps under månaden. Det är ca 200/dag. Det har jag inte gjort kan jag säga men lite bättre vart det ju efter dagens övningar. får räkna ihop ikväll! 
 
 
 

Mama

Isabelle är 2,5 och det här är min första mammatidning! Köpte den för över 1 vecka sen men nu, nu ska jag chilla å läsa! Inte tränat
idag, bara jobbat, hämta på dagis, städa och surrat i telefon ... 
Imorgon är det fredag yabbadabba doo! 
 

Weehoo! Ny energi!

idag hände nåt mycket mycket bra! Fick besked om en grej som jag väntat på sen före jul ... Å nu vet jag! Och det är som en sten som lyfts jätteskönt! :) så nu - nytt fokus här i livet! 
 
efter jobbet körde jag 6 km på löpbandet, kändes oxå bra!! weeho! 6,2 km på 35 minuter! Nu bara chill framför tv:n med honey, som för övrigt åker till Sthlm imorrn igen. *snyft*
 
 

Spinningrekord!

Som längst tidigare har jag cyklat 90 minuter, ikväll blev det 120 minuter! Tur jag kollade appen för först skulle det va 45 minuter pass men plötsligt stod det 120! Men de fixa vi ju galant Anneli & jag! Men klart det känns i benen! 
 
Å cyklar man två timmar får man lite karra efter halva tiden! Mycket pepp! 
Bra pass - bra sällsis - bra musik - bra med mjölksyra!!
 

Se upp i backen!

Snowracer! Skönt väder ute idag med! 
 

Tränat!

Äntligen tränat och tränat löpning igen! Det blev 5km på bandet i förmiddags! Skönt! Inte så snabbt men rätt behagligt tempo! 
 

Veckoslutet!

Long time no see! Har blivit lite bloggande, mycket på jobbet å fullt upp! Torsdag fredag var jag på konferens om Eu, europafrågir och Eu2020 på agendan + eu-parlamentsvalet. 
 
Kontenta, jag som inte är sååå insatt, rösta i eu-valet!! Endast för att SD ska få minsta röster. Blir mer och mer främlingsfientlighet i europa - inte bra! 
Inveg min nya VILA-kavaj! Å vi fick lite genomslag i media - alltid sköj! 

Gran canaria 2014

 
Tänker tillbaka på en vecka med sol och värme, härliga stunder och mycket mys! Så kul att få umgås med familjen! Och Isabelle pratar mycket om mormor och Anders nu. 
 
Enda molnet på himlen och som tråkigt är, är att svärmor gick bort i mitten på veckan, ledsamt. Isabelle är ju för liten för att ens förstå så hon har varit som en solstråle ändå som lyst upp. Men så typiskt ... att vara på andra sidan Atlanten när man behövs härhemma ... 
 
 

Laxsoppa med rotfrukter

75 minuter spinning nu ikväll också kommer man hem till färdighackade grönsaker som jag slängde ihop till soppa, yum yum! Teamwork :)
 

En härlig vecka till ända ...

Nu är vi hemma igen, vi har haft en superbra vecka på gran canaria! Hur skönt som helst! Och Isabelle har varit jätteduktig hela tiden, knappt gnällt på nåt. <3 
 
skriver mera sen, nu packa upp å titta lite mello! 
äe trött, klev upp 02:00 inatt för att ta oss till flygplatsen! 
 
 

Helgen!

Mycket tid med Isabelle - mycket mys! Vi har bakat, promenerat å varit ute i flera timmar, träna  lite, handla å laga matlådor! Å busa lite med Elliot å Annika i lekparken!
 
Å just, igår var det dans till mellon! Och Isabelles mest frekventa ord i helgen: "näpp näpp"! Måste vara nån dagistant som lärt henne det! näst vanligaste uttrycket: "vill inte". Mycket bestämd ung dam alltså! 
 

Otrogen?!

Känns alltid fel när man blandar hej vilt! Nike vs. Adidas ... 

RSS 2.0