Zucchinipasta & balance!

HAR HITTAT EN ny favvo till lunch och middag. Ett litet substitut för pasta, nämligen zucchinipasta. Det är superenkelt och gott! Bara hyvla en massa zucchini med osthyvel eller potatisskalare, koka i vatten nån minut och ha på lite salt/grillkrydda eller så. Gött!
 
IDAG BLEV DET det till middag, Isabelle skeptisk. Så hon fick potatismos. Sen var jag iväg på Bodybalance ikväll, en evighet sen sist men skönt var det!
 
Bild lånad från http://www.nytimes.com/2008/08/23/health/22recipehealth.html?_r=0

Supermåndag!

Gu så skönt attva ledig en dag! Jag & Bellan har haft supermysigT! Badhuset medtherese & Alva, hem å vila/måla! ikväll har jag varit på spinning, välbehövligt! :) imorgon äre jobb igen! 
 

Godmorgon!

STORT! Isabelle sover men jag äR vaken! Och klockan är ändå 07:00. Kanhända behöver hon ladda batterierna efter en rolig & fartfylld helg! Igår var vi ute å busa på förmiddagen, sen på eftermiddagen var vi till Therese, Johan & Alva. En massa lek, fika, surr, go-middag & ännu mera lek, jättekul! så det vart trevligt, en bra helg!
 
Idag är dagis stängt så jag & I blir hemma! Låter som det är ful- väder, har inte hunnit kika ut än ... 

Långhelg!

SÅ MYSIGT ATT ha hela familjen samlad igen! I fredags kom I och M ifrån deras semestervecka i Duved. Trappan så när som på färdigmålad så M har fått sätta upp räcket delvis i alla fall! Lite småpyssel kvar bara. Igår var jag ute och sprang en sväng, evigheter sen sist. Målade några plankor ... fiffade med mat och efterrätt till kvällen för då fick vi trevlig besök, blev en riktig hockeykväll. Middag, lek & bus och hockey. Nice!
Min paradefterrätt, som jag typ alltid gör, vit chokladpannacotta toppat med hjortron!
 
Lillgumman hejjade också fram Modo - och vi vann!! Wow!
 
 

Renoverat mig själv oxå!

Ja, lite ialla fall! Egentligen kansk. Man skulle behöva helrenovering men nu är Iaf frillan fräsch efter 3 timmar i frisörstolen på salong attityd! Toppklippning + slingat utväxten! Och klippt sk gardinlugg! Så skönt! Ngt rastlös dock att sitta still i tre timmar! 
 

Målat trappen!

 
SOLOKVIST HEMMA SÅ jag har passat på att fiffa. I två år har jag velat ha en vit trappa istället för den hemska och mörka furutrappen! Sååå ... jag slog slag i saken själv! Började på fredag efter jobbet, slipa slipa och slipa-. Fortsatte slipa på lördag förmiddag, tog ett break för en date med en kompis i Birsta + handla mera målargrejjer där.
 
MÅLADE LÖRDAGKVÄLL. MÅLAT SÖNDAGFÖRMIDDAG, sen en promenad med Sofia och därefter fortsätta måla! Så man kan säga att i stort sett hela helgen gått åt till detta - men känns som jag blir nöjd när det är helt klart! Ska måla trälisten ett eller två varv till, och måla klart räcket och ledstången, de ligger i vardagsrummet just nu.
 
DEN HÄR GÅNGEN lade jag pengar på RIKTIG färg och det är jag glad över, den är sååå mycket bättre! Färg man köper på tex Rusta täcker inte lika bra + att den är tunnare och rinner mycket mera. Beckers is the shit. Så lite drygt en 1000-ing går "nya" trappen loss på! Ochett grundlager + 2 lager till med vitfärg så var trappen klar.
 

Bröst & axlar!

idag hade jag anmält mig på ett spinningpass på lunchen! Men det blev inställt :/ så istället körde jag 15 min på cykeln på jobbet + gym: 

Bänkpress 3*6
Sned hantelpress 2*8
Millitärpress 3*6
Hantelsidolyft 2*8
Gångband 15-20

middan blev ute idag, gjorde bränd lamslagne igår, gick inte att äta så M ville plötsligt bjuda på middag ha ha! Pannkaka till gumman, sallad till mig ioch pizza till M. Alla nöjda & glada! 

 

 


Måndag: ben!

Körde detta idag: 

Knäböj 3*5
Benpress 2*8
Benspark 3*12-24 (Superset- Varannat set Benspark & Liggande bencurl utan vila i mellan).
Liggande Bencurl 2*8
vadpress 3*15
Crunch 3*15 (med vikt om det behövs).
Gångband 15-20min alt. Trappmaskin (om ben/rumpa prioriteras).
Djup stretch i 20 min (om vighet är något som vill uppnås annars lätt i 5min).

Promenad till jobbet åsså gym 40 min! Ikväll har jag varit på föräldramöte. En ligors isådde och pratade om läsning, ordförråd mm. Otroligt viktigt att prata med barnen mkt & läsa för dem! Läser ju för Isabelle men varför inte oftare tänker jag?! 

 


Höstpromenad!

En härlig slapp söndag! Va ute en sväng på förmiddagen, sen tog vi en långpromenad alla tre på 12 km! en tur på jysk, affären och sen hem & fixa middag, bada och titta på teletubbies - tiden går fort när man har roligt! 

Så skönt med helg!

Längesen jag skrev här nu! Den här veckan som gått har varit intensiv men rolig! Onsdag och torsdag hade jag turen att få gå på två olika seminarier inom kommunikation, ett pm klarspråk och det på torsdagen om intern kom, matknadskom (digitalt DNA). Jättekul! 
 
I fredags jobbade jag lite kortare och sen kom mamma och pappa hit! Vi käkade middag tillsammans, GI-lasagne med chevreost och hjortron/glass till efterrätt. isabelle har blivit himla  förtjust i morfar, alla knäppa bus! 
 
Igår förmiddag en kort löprunda och sen va jag och Isabelle och uppvakta en liten 6-veckors sötskrutt På em! Så liiten, kan knappt minnas att I varit så liten. Han var supersöt. stortjejerna busade och sen tog vi en promenad med vagnarna i de härliga höstvädret! Jätteskönt & en trevlig lördag blev det! 
 
Nu ska vi se vad söndagen bjuder på! 

Vetemjöl är ju rena klistret!

Hittade en bra sida: http://www.rawfood-kost.se/raw-food.aspx
dessutom är det ju så att bagarna nuförtiden tillsätter extra gluten i sitt bröd för det ska bli finare och luftigare! Bara av ondo! 
 

Tränat 30 min ...

... Och jag är helt j-vla slut! På ren svenska! Burpees, armhävningar, upphopp, utfall, rygglyft, mountain climbers .. I set om 3 x 2 minuter, tre ggr! 30 SEK vila emellan ... 

RSS 2.0