Löpelilöpning!

SISTA RACET INNAN Vårruset blev idag. Kutade rätt sakta mak, inget fartpass direkt. Lyssnade på bra musik och njöt av fina vädret! Blev väl en 6 km. Runkepper ballade ur totalt idag igen ... funkade nån gång men nu äre bara rokigt igen. Måste byta ut det!! Värdelöst!
 
 

Måååndag!

BLEV EN KANONBRA dag idag, helst avslutningen. Började förvisso med att försova mig ... men ikväll en kaffe med Sofia och sen gymmat nästan en timme, superskönt! Äntligen lite styrketräning! Körde rygg, bröst, axlar och mage. + cross trainer!
 
NU SITTER JAG och trycker i mig lite protein med hallonfluff, jam jam!
 
 

Sommardagar & båtpremiär!

VAR JU VERKLIGT kanonväder i går, lördag, hur skönt som helst! T.o.m. på vattnet var det varmt! Vi for upp familjen redan vid 9.00 och sen ut på Ulvön där vi käkade lunch! Hade en toppendag! Sov över där också åkte vi och hälsade på min mormor idag, så mysigt! Isabelle tyckte också det var toppen, som blev bjuden på glass!
 
HEM, HANDLA, TOKSTÄDA, sprang 8.2 km och har precis kommit innanför dörren ... Imorgon just another day at work! Eller just .. ska ju flytta till ny korridor och byta rum, så väntar en massa städning och sånt ... Men de blir bra!
 
 
  

Sen middag

 
Har varit på syrabehandling no 2 ikväll! Sent hemma ... Stressa stressa, byta sv M hemma som for iväg på bandy ... Thank Gud ist friday imorgon! 

Lill-lördag!

Poff så var dan slut, planerat pressevent, gjort en intervju för reportage och kl 16 fick jag rodda med pressmeddelande så kom mig inte hem förrän 18 typ eller strax efter! Men kul ändå!
 
Träna får jag göra imorgon på lunchen :p orkar inget nu .... Slut som artist! Och imorrnkväll ska jag på hela huden igen ... :)

Finally!

Äntligen lite fart i benen å ett pass som var skönt och skoj! Lagom temp oxå! Men saknar ändå sommarvärmen som var i helgen! 

En sån helg!

Sol och sommarvärme! När bli stannade i Östersund i fredagskväll var det som att komma utomlans! Varmt i luften! Bellan å jag har kört solskyddsfaktor 30 i ansiktet, varit ute hela dagarna! 
 
Hann med en löpsväng på 7 km igår i duvedsspårena! men man är ju inte van att springa i 30 graders värme nu, Puh så Jobbigt! Lite lerigt ochbött bitvismen kul springa terräng som omväxling! 
 
 

Full rulle!

 
MASSA PÅ G och det är alltid kul! Meeeen känns som denna dag varit ungefär 5 (!?) minuter lång. Massa på jobbet, hem, laga mat och vara ute och gunga! Fröken blir helt till sig så fort hon ser en gunga, så vi har gunga, fixat gräsfrö och sått det, gunga lite till, sprang 5 km, skrivit en artikel jobbgrej och nu dags att packa väskan för imorrn drar vi till västliga breddgrader ... inte lust att packa men jag måste väl ... I guess!
 
Förutom Mjaauuen, så är gungan klar favorit! Mjauen gillar dock INTE russin ...
 
 

Kesella!

Skippar den fettsnåla och kör rabarbeR, yam yam! 

Tiiiisdag!

KÄNDE MIG SKITTRÖTT imorse, dåligt humör och pms. Känslan har liksom hängt med sen ... suttit och arbetat med nyhetsbrev vilket visserligen är rätt kul men lite kaosartat just idag ... men nej, upp med leendet, kleta på ett smile och gör nåt bra av dagen vettja. Läste precis på Träningsglädjes blogg och kom verkligen på att göra nåt kul av tisdag också ... Weeee! Slut på lunchen, nya friska tag!

Goggle-afton!

GOOGLAT KOMMUNIKATION + KURS och kompetenshöjning ... sen blev det löpartight och Hummelbyxor inhandlades. Sen hittade jag en sida om mandelmjöl: http://www.mandelmjolsguiden.se/lchf-pizzabotten/
 
MANDELMJÖLSGUIDEN VAD MER kan man behöva liksom?! Kvällen är gjord ...

Jobba jobba jooobba!

Tror det var nån som hade lite bråttom imorse ... För inte har han väl dukat till mig?!

Söndag!


Mys-söndag!

Vaknade med en sjuhellsikes träningsvärk, känns värst i vaderna/fotllederna! Har skruvat ihop och invigt vår nya gasolgrill, tog ju ett tag men nu jäklar ... Vad grillning det ska bli i sommar! Idag blev det älgstek och för småfolk blev det korv!
 
Sen efter det en promenad på stan och fika me S. En liten mysjogg på 3 km och sen hem igen ... Dan va försvann å imorrn äre jobb igen :)

Löpgrupp!

BRA START PÅ dagen och vi fick iaf sova till 07.00 nästan, hur skönt som helst! Sen tagga för löpning, ute öste regnet ner, men lagom till vi skulle springa så blev det uppehåll! Kanonskön luft att springa i och lagom varmt! Idag fick vi köra lite löpteknink (springa på tå med höga knän) först på platt mark och sedan i två olika uppförsbackar! Den sista backträningen tyckte jag var roligast. Vi fick kuta då han sa till, sen öka tempot och sen jogga ner, åsså upp igen ... kul & bra träning! Grodgång över en plan, utfallssteg i par - känns de med! Och jag inbillar mig att det tar på vaderna att kuta mer på tå ... landa på tå. Känns i stumma ben!
 
TOTALT BLEV DET cirka 7 km fast vi körde intervaller!

Expect the unexpected!!

Brownies med svarta bönor!
 
ELLER NÅT! VI hade ju bestämt att åka ner till Stockholm i helgen, typ 3-4 dar. Men ... så sov Bellan till 08.00 imorse och redan då började jag ana oråd ... sååå vakna hon strax efter åtta och har feber och är förkyld. Inte alls pigg ... så vi har stannat hemma. Få se om hon är pigg imorgon í så fall åker vi då istället. Har ju ff fredag-söndag att va borta.
 
IDAG HAR VI städat och dammtorkat, varit iväg och tränat och sen baka och laga mat .. byggt massa lego också! Så vi har ju fått lite gjort härhemma i alla fall som ju är bra! Var iväg på gymmet och sprang, hade bestämt mig för en mil men stannade vid 8 kilometer, det var nog påfrestande på psyket ;)
 
SÅ EFTER DET testade jag att göra brownies med svarta bönor i. Blev förvånansvärt bra trots lite nyttigare recept utan varken mjöl eller vanligt socker i. En sån och en klick grädde vart ju helt perfa efterrätt! Nu blir det snart hockey, lill-damen sover!
 
 

3 bra saker!

1. Har världens goaste och gladaste busunge!
2. Fått min sommarsemester utstakad, 4 veckor ledigt med mina bästa
3. Lediga och ljusa fina dar. Och i veckoslutet åker vi till Sthlm.

Kommer sommaren nu?!

 
Sitter på buss på väg hem - galet varmt i luften! Härligt!! Blev en sen dag idag ... 

Paris Härnösand!

Tavlorna hänger på Murberget tom. 12 maj! 

Lovely!

Jobbat hela dagen, med ett break mitt på dagen! For ut och sprang en liten runda på en halvtimme åsså lunch på det! 
 
Efter jobbet var jag på hela huden och gjorde syrabehandling ... Hoppas det hjälper & hyn blir fin! 

Paris/Härnösand

GUMMAN HAR VARIT på sin första konstutsällning. Månne så var lekrummet på museet roligare ... =P
 
 
 
 
 
 
 

Dagens GI-frukost!

laddar för gymmet! Styrketräning, benen är redan möra så det blir överkropp! grodgången vi körde igår var inte att leka med, aj aj!
 

1 mil lite drygt!

Blev ett bra löppass med löpgruppen, typ 1 mil och 1 timme var vi ute! Fint väder som kryddan på moset! Sen gjorde vi även lite utfallssteg och grodgång över en hel fotbollsplan! Coachen varnade för träningsvärk imorgon .... :)

10/25

VID 6-TIDEN gjorde vi morgon, hade lovat kliva upp med kiddot såååå ... det var bara att hasta upp då! Ser på bokningssidan att 10 anmält sig till löpgruppen ... trodde det skulle vara fullbokat ja ... så vi får väl se! Ser ut att bli hyffsat väder idag iaf. Sen idag står staket-fix på agendan. Ska sätta upp runt tomten så I kan springa utan att man behöver va orolig för vägen osv. Blir nog bra!
 
 

Laddar för löpgrupp!

PROMENERADE TILL JOBBET imorse och fy så kallt det blåste ... sen mitt på dan sken solen och vi blev sugna på grillning men grillen byttes snabbt ut mot stekpannan då vi väl kommit hem från dagis/jobb. Kalla vindar! Så käkade middag och sen har vi busat med Bellan ... nu chillas det i soffan och jag ser fram emot morgondagens nya löpgrupp på Golds gym. Sprang ca 5 km igår torsdag och har vilat idag.
 
HOPPAS MAN HÄNGER med ... och undrar vilken nivå det blir ... spännande! Imorgonbitti alltså ...

Bästa GI-receptet hittills!

HAR KÖRT GI-TÄNKET i typ två veckor nu (med vissa avsteg på helg) (ja, mkt helg nu ;)
 
MEN TÄNKTE LÄGGA ut lite recept, tycker det är kanonbra mat! Och kul att testa att göra nåt annat! Det absolut godaste hittills är denna fetaostpaj med tomater. Superbra pajskal som inte innehåller ngt vnligt mjöl alls.
 
Pajskal:
100 g smör
2 dl mandelmjöl
2 msk fiberhusk
salt och svartpeppar
 
Fyllning:
100 g bladspenat
100 g hackade soltorkade tomater
200 g festaost i tärningar
1 tsk furikake (sesamfröblandning)
150 g tomater
2 ägg
1 dl grädde
1 dl mjölk
salt och svartpeppar
 
Gör så här:
Sätt ugnen på 200 grader. Gör pajskal och låt vila ca 10 min i kylen. Tryck ut degen i en ignsform och förgrädda i ca 10 min. Lägg spenaten i pajskalet. Toppa med soltorskade tomater, basilika, festaost, sesamfrö och fördela sen tomaterna över. Blanda ägg, grädde, mjölk, salt och peppar och häll över pajen. Grädda i mitten av ugnen i ca 25 min. Garnera ev. med basilikablad.
 
 

RSS 2.0