Tidsjakten på SVT

Var hemma från jobbet igår, feber och skit! 
 
Nåväl, på kvällen fastnade jag framför tidsjakten i SVT fastän jag tänkt lägga mig grymt tidigt! Mkt intressant program, en bloggersla fick hjälp att använda sound tid bättre! Hon höll på med socisla medier, bloggen och fotning med mobilen konstant. ca var 10;e minut kika hon på telefonen! Och detta MED sina tre barn, inte närvarande förälder! 
 
Statistik säger att 50 % uppdaterar FB vid köksbordet och 25 % facebookar på toaletten! 
 
Så även om man inte är liks galen som hon i programmet så kanske detta är nåt: 
  • Mobilfria zoner hemma 
  • digital detox (va utan mobil dator ett dygn)
  • va närvarande med barnen (kolla på telefonen Max 2-3 ggr/ dag
de e ju sån hets i samhället, hemskt om det går ut över barnen på detta vis! Se hela programmet här: http://www.svtplay.se/video/2329195/tidsjakten/avsnitt-2

Filmkväll!

Jobb, lunch med M på stan, löptur efter jobbet och sen middag och film! 
 

Pyssel!

Jag har fixat doppresenter och Belll byggt pärlplattor ikväll! Nya favvonöjet är pärlplattor men de e ju inte så pjåkigt! 
 
Snart snatt kommer M hem! Finally! 
 
 
 

Måndag!

En härlig dag ! Med lite av allt! Dagis var stängt idag så lämnade gumman halva dagen på ett annat dagis, där hon aldrig har varit, lite nervöst innan för mig! Men hey! Hon sprang rakt in och började leka, nemas problemAs! Hämta henne vid 12 och hon var lika nöjd å glad då! 
 
Sen blev det lekparken med fröken bus å Therese med kids! 
 
Ikväll har dessa kompanjoner delat på ett paket russin! Ha ha! 
 

Höstmarknad!

Idag blev det 2 prommisar, en runt Nickebo och en med grannarna ner på stan. vi kollade in Butik Uniks höstmarknad! Det bästa var väl hästarna som Isabelle blev fascinerad av! 
 
Sen waynes och en go café latte! Middag med honey innan han åkte igen och ikväll partiledardebatt, Hö hö!
 

Lördag!

När Morgan kom hem drog bi på gymmet och körde 1 timmes pass! Jag körde cross trainer och sen rygg, axlar, bröst och mage! Skönt!!
 
lunch på stan och lite snurr + lekparken på Mellanholmen. Dollar store och sen hem, middag och chill! Isabelle har sett på filmen bondgården för 1000 gången! 
 
 

Längtan ja!

Vi har väl träffats i typ 2 Tim sen han kom hem i torsdags kväll! Också drar han pop älgjakt lördagsmorgon ... 
 

Bjuden på middag!

Lite sen 30-årsuppvaktning fick jag ikväll, av brudarna som inte kunde va me på mitt kalas! Supertrevligt & god mat på Matbaren här i stan! 
Varmrätt lamm och efterrätt brownie! 
 

Spinning på schemat igen!

YES! Simhallen har prova-på-vecka den här veckan så i tisdags var jag på ett lunchpass spinning 60 minuter! Kul! Härligt! Och jobbigt efter flera månader utan sadelsmak i röva! 
 
Imorgonr det dags igen, fick med mig Sofia då oxå! Så då kör vi! Tror jag ska köpa kuponger och köra 1 pass/vecka. Är ju inte så lätt få till träningen nu när jag är ensamstående morsa hela veckorna! 
 
 

Nästa Picasso?

Den här låg på dagishyllan idag ! 
 
 

Helgen!

Måndag igen då! Men vi hade en superbra och mysig helg! 30-årsfest med gamla kompisar och så mys med hundarna såklart! hundpromrnader och Isabelle formligen älskar Texas! 
 

RSS 2.0