1:a dan på semestern!

Å vilket skitväder! Tydligen är det 1 grad varmare nu än vad det var på julafton! Värdelöst! 
men jag och Isabelle har haft en mysig tjejdag! Städat, tvättat, bakat och varit ute lite! Sen har hon varit utan blöja nästan hela dan utom då vi va på affären en sväng ! Superduktig! Hon ha både kissa och gjort nr 2 och sagt till själv! Kanon! Tanken är att hon ska va bländfri till dagis börjar igen, hoppas det Går bra. 
 
Tog en löptur på Morgan kom hem från jobbet, 12 km och jag är nöjd :) skönt! 
 

En kul kväll!

Emma frågade om vi skulle testa Kochs - självklart va ja på! En riktig helkväll blev det visst som avslutades på Hamnkrogen! Nu har jag firat att semestern har startat! Fatta - på 5 veckor ska jag inte på jobbet ... 
 
 

Nickebo!

Faktiskt helt OK väder igår (trots mössa På vissa)! Så vi va på nickebo med Therese, Alva och Julia! Härligt lördag! Kul att de öppnat igen i år! 
 
 

Stor tjej - stor säng!

Efter en härlig midsommarhelg tig vi en tripp till IKEA i söndags! Regn och rusk, perfekt för shopping! Det blev en ny säng till Isabelle och spjälsängen är väck! Det är så kul för hon sover som en stock i den, till typ 7 på morgon och somnar helt själv lugnt å stilla :) 
 
en cykelhjälm, potta, blomma, sängkläder, Telia och lite annat vart det oxå! 
 

Stängt på dagis idag!

Idag har vi umgåtts, bara jag & Bell! varit ute, gungat, vattna alla blommor, varit på stan och shoppat och bytt klänningar och kläder typ 10 ggr!! 
 
Hon har fått nån dille på klänningar och klär sv sig helt plötsligt! Å får hon en vsttendroppe på sig så håller hon på att dö ... Tänk när vi var på stan idag och det började småskvittra! "Mina byxor blöta" skrek hon över hela Härnösand! Ja ja - hoppas det går över fort! 
 
köpte present till lille Sigge, 2 veckor, idag oxå! 
 

Litet 30-årskalas!

Hade en skitkul kväll igår! En något försenad 30-års fest härhemma! Vi dukade upp ute, käka middag, tävla lite och sen tårta och kaffe! 
 
Inte minst en masa rosevin! Sjukt bakis idag men hade riktigt skoj iaf! Vid 01.00 var vi ner på hamnkrogen också, hade till och med vinglaset med till bilen! Vilken tur liksom ... :)
 

Söndagskväll & superpigg!

Det är så jäkla skönt att komma hem då man varit borta torsdag-söndag! Men vi har iaf fått en hel del gjort i helgen. 
 
Idag har vi åkt bil, varit ute och sprungit två ggr och handlat och donat inför veckan! 
 
sprang 5,7 km med gammskorna imorse i Duved och nu ikväll 6,2 km med nya i Härnösand! Skönt med nya skor, mycket mycket mera dämpning och stöd! Flyger nästan fram ;) 
 

Tar ett glas ...

... Gott rött vin från gran canaria resan! Idag har vi varit in till Åre en sväng, sett film och chillat ... Det regnar och åskar so what Else to do?! 
 

Nationsldagen i Jämtland

Vi är uppe i Duved igen, torsdag till söndag! Massor att fixa med inför husförsäljning som jag hoppas sker så snart som möjligt. 
 
på vägen hit ett stopp i Östersund på stadium outlet, älskar den affären! Hittade nys löparskor, röhnischlinne och sockar! Idag har vi varit ute och sprungit på morgonen. Jag sprang 11,6 kilometer. En härlig runda förbi tegefjäll, Duved och hem. Också har vi klippt gräset, grilla, spela lite kort - mysig nationaldag!
 

Vårruset 2014!

Weho! Det va riktigt skoj att springa denna gång, fick rygg på en bra löpare sim jag kunde kuta om! Håll sista kilometern men annars great, bra väder me härlig luft! Å trevlig picknick!
 
Nu måste jag träna mera, pepp pepp! 
 

Vabb i juni

Lillgumman fick VM-hosta i helgen och söndagskväll 40,3 i feber. Kokhet och inatt hosta hela Natten så denna sommarmånad började med VAB för mig, trist men hoppas hon kryar på sig fort. 
 
Nu sover hon å vi ska göra detsamma! Sett bihggest loser final, spännande! 

RSS 2.0