Myspys!

 

Gött!

Först 4 km på löpbandet, sen axlar, rygg och mage! En dusch och lite go'fika på det! Vilken start :) kändes lätt att springa idag - måste vara spinningens förtjänst - timmarna på cykel! 
 

Vilodag!

Ursprungsplanen för imorgon var spinning 07:00... Men efter att hs kört både tisdag och onsdag så har jag tänkt om! Det får bli gym imorgon istället ... Benen behöver lite återhämtning ... Det gäller att tränà smart! 
 
Har förberett lunch för imorgon & det blir avokado och parmasallad. Ikväll var även en kompis här, så lite fika, surr å en supertrevlig kväll! Ska sova nu då jag orkar upp i ottan imorgon :) 
 

Onsdag!

Good morning! Hinkar kaffe och tittar Nyhetsmorgon, lillgullet sover och M har åkt iväg på jobb igen *snyft* 
 
men jäklar vad spinningpasset känns i benen idag, lite seeeega! Idag blir det jobb as usuall! 
 

Cyklat!

Dagens käk blev tonfisksallad x2! Både till lunch och middag! Kan tipsa om att blandà en halv burk tonfisk med 1 msk pesto, 2 msk gräddfil och lite majonäs - det blir supergott & nyttigt är det oxå! Pesto är min nya favorit! 
 
iväg på spinning (får ju passa på medan Karln är hemma) en timme. Sen blev det en äggmacka, tvungen fylla på energi! nam nam! 
 

Wow!

Vilken träning vi fått till sista dagarna! Kickstarta helgen med spinning & avsluta den på samma sätt! Och igår blev det gym för hela familjen, Isabelle tyckte det var skitkul och pratar fortfarande om "vill träna" och gymmet! 
 
Vi körde 10 minuter cross trainer, styrketräning och övningar i stretchrummet där I kunde va med! Planka, sidoplanka och ländrygg på boll avslutar jag nästan alla gympass med! 
 
 

Härlig dag!

Tränat på gymmet, varit på stan och shoppat, klippt mig, käka go middag å nu blir hockeytajm, modomatch! En sån bra dag! 
 
frissan gjorde massa lockar i håret ... Ovant! 
 

Kanonstart på fredagen!

Idag var jag först på plats i spinningsalen! Anna körde ett skitbra & jobbigt pass med Några morgonpigga klockan 07:00! Härligt! Ny känns det att man lever! Har inte tränat kondition på en vecka så det behövdes :) 
 
nu jobba! 
 

Flera som gillar Ulrikas bok!

JA DET ÄR inte bara jag som fastnat för low carb-recepten som Ulrika Davidsson har i Kickstart. Med fokus på grönsaker, avokado, skaldjur och lax, + lite ägg och majonäss/gräddfil. Nam namn.
Här är flera kickstartare:

Äntligen!

Har fått lämna hemmet och VAB-dagarna är över! Och det gick ju riktigt bra idag, två möten ett om grafisk profil och ett om kommunikationsplanen för 2014, wee! Och imorgon är det fredag redan :) 
 

Av bara farten!

Börjar bli en hejare på att slänga ihop en räksallad à la Ulrika Davidsson nu :) det här har jag i och det är supergott: 
  • Salladsblad
  • 100 g räkor i llag
  • 100 g cooktailtomat
  • 1/2 avokado
  • 1/4 gurka
  • 1/4 rödlök
  • 1tsk olivolja
  • salt & peppar
  • 1/2 ägg
  • rhode Island intill 
 

Ny dag & nya möjligheter!

YES! Ikväll kommer äntligen M hem igen, som jag väntat! Idag vaknade I alldeles för tidigt, jag är supertrött. Och har träningsvärk, Paolos 15minuters pass tog grymt bra på rumpan! Fler ställen oxå, typ överallt, men det känns mest! 
 

15 med Paolo!

JAG HAR HAFT en tränings-DVD med Paolo Roberto liggandes i byrålådan i vardagsrummet lääänge. Och där gör den ju mycket nytta, eller!? Nepp! Men det finns inga ursäkter, 15 minuter till övers finns väl i allas liv! Så jag peppade igång mig själv. Det var riktigt jobbigt, samma övningar snurrar i 15 minuter med världens hajp-musik i dundertempo i bakgrunden. Kan säga att de 15 minutrarna kändes.
 
SEN BYTER PAOLO övningarna i ultrarapid för det är ju klippt emellan. En annan ska ju böka sig från och till varje övning, känns som man ständigt är efter ... men men, som han säger själv: "15 minuter på vardagsrumsgolvet är effektivare än 45 slö-minuter på gymmet." I snitt gör man 150 repititioner på ett gympass, det gör man på denna kvart också!
 
SÅ JAG BRÄNDE  av 15x2 minuter, hela skivan! Kändes tidseffektivt och jag blev supersvettig! Om man e nyfiken på mer av Paolo så har han en sida om 15 med Paolo
 
 

God morgon!

Det blir VAB idag med, skrutan har hemsk hosta & vakna flera ggr inatt, grnomsvettig! 
 
Så, här kör vi på flytande frukost - välling för minsta & citron & kaffe för mig! Ska fasta fram till lunch! Få se IOM jag lyckas träna lite hemmaträning idag, har inte rört mig på 4-5 dar nu ... 
 
 

Nytt fokus!


Mera VAB!

 

Drömmer mig bort!

Nu är det snart dags för semester! Wee! En liten påminnelse är taxfreekatalogen! 
 
snuttan sover, jag sitter och väljer och vrakar! Skulle behöva tips för en 2,5 årings bästa resa oxå! Va ska man ta med? Hur fördriver man 7 timmar på flyget? 
 

40 graders feber!

vabbade i fredags men det var igår som det bröt ut på riktigt. 40 graders feber hade lillsnuttan igår och typ lika mycket idag. juyst nu sover hon. det är oerhört tråkigt att M jobbar i sthlm just denna veckan ... kommervju bli vab åtminstone måndag oxå.

TVn och Disney channel är bra! så vi myser på. har lagat lite matlådor, städat hela huset, tvättat all tvätt tom. duschdraperiet :) Håller på att koka lite hjortronsylt att ha i kylen. ska beställa från airshoppen, taxfree katalogen vi fick hem. hmmm vet inte mer vad jag ska fördriva tiden med ...

tittar på fat and back också' Intressant dokumentär!

Ja jag hann ju iaf en sak ...

... Pulled pork i ugnen heeela dagen, 6 timmar ! Det var gott, riktigt gott! Fast Isabelle gillade det inte alls. 
Mreceptet kommer från 56 kilo: pulled pork ! 
 
 

Less nå grön-jävulst!

Fick vabba idag ... Å Morgan är i Sthlm en vecka och jobbar. Normalt en fredag hade man ju iaf kunnat jobba ... Men va hemma med en rastlös ung dam (och jag ännu rastlösare) hela dagen ... Å sen hela kvällen själv också ... Så jävla spännande är det inte ... Har svårt att se nåt positivt i denna vår just nu .... *gaaaahh* 
 
och han, han sitter på olearys i Sthlm och ser på sport ... Fasen va väl förunnat! 

Nära-döden-upplevelse på gymmet!

FY F-N! Dagens spinningpass var ingen lek, mjölksyra i hela benen efter 10:e minuten! Aj aj aj! Visst han körde på hårt på ledarcykeln ... Men.. så jäkla lama ben, drygt! Kan ju bero på söndagens mördarpass som finns kvar o musklerna. Blir grymt det här! Har styrt ihop räksallad till morgondagen! Nu sova! 

16:8

Har suttit och läst en massa om periodisk fasta ( det är ju det jag kör utan ha varit riktigt medveten om det) och det är så intressant! jag har följt Ulrikas bok, men hon kallar det ju inte 16:8. För mig funkar det skitbra att skippa frukosten och nu börjar kroppen bli van! 
 
Känner mig pigg på det, håller förbränningen igång och det känns och sen behöver man inte va fixerad att käka till exempel var 4:e timme heller! Kroppen bryter inte ner muskler på 16 timmars fasta! Och dessutom tror jag mkt på att leva som stenåldersmänniskan, det vi är skapta för! Matrevolutionen har gått fortare än vår kroppsliga utveckling! 
 här finns mer intressant att läsa: http://56kilo.se/periodisk-fasta-hur-och-varfor/

Måndag!

Fryser som en galning! Att fasta fram till 12.00 gör ju inte det hela bättre! Men en kopp grönt te är ju inte fel! Hittat en supergod sort meddelande citrusfrukter! 
 

Härliga helg!

Har inte gjort så mycket egentligen! Gymmat två pass med honey, varit på spinningpass, sett film, invigt snowracern och lagat mat! Idag fick I va hos grannppojken när vi gymmade, tokkul att få åka iväg med M för en gångs skull (tack tack!) sen var vi hem å käka lunch och sen blev vi bortbjudna på fika & lek, mycket skoj! Sen däcka I av trötthet och jag drog iväg på spinning! 
 
Ja, imorgon äre dags för jobb igen! 4 veckor till utlandssemester å nedräkningen kan börja :) 

god morgon!

startat dagen med citrinvatten, kaffe å en liten smörgås! LITE ENERGI inför gymmet som väntar! imorgon måndag startar jag med strikt Ulrika Davidsson mat igen :-)

körde bröst och rygg igår så idag blir det armar och axlar tror jag!

Nu har vintern kommit!

 

Nåt att fira!

 
JA ALLTID FINNS det nåt att fira ;) idag att vi varit ihop i 7 år! 
 
avsteg från kickstart (men FF inga kolhydrater) vi käkade tapas till middag. Kycklingvingar, brietårta, oliver, tomater mm. Yumm yumm!! 
 
 

Kickstart dag 9

fortfarande inte käkat nån frulle, fortsätter med lunch middag konceptet! Ikväll blir det dock ngt gott till middag - honey & jag firar 7 år ihop <3 
 
mycket kaffe blir det! 
 
 

Kickstart dag 7!

 
Sista dagen nu och vågen visar -3 kg! Byxorna känns bättre i midjan o ... Ja, allmänt skön å lätt känsla! Visst har det varit lite jobbigt med hunger på kvällen o så men så värt det. Älskar snabba resultat ... Jag kör en vecka till! 
 

Kickstart dag 6!

Ho ho! Sista dagen imorgon på en veckas kickstart! Ska dock köra vidare med samma eller  liknande koncept ur davidssons bok! 
 
Idag har tjoppa och jag varit hemma, dagis stängt! till Lunch å middag gjorde jag omelett med rökt lax på - fantastiskt gott! Jag saknar inte kolhydraterna det minsta! Faktumr också att kroppen är mer gjord för att få för lite mat än att man ska äta för mycket/överäta. 
 
ikväll var jag på spinning, superbra å jobbigt pass! Får se hur hungrig man är i morgon förmiddag nu då :p ingen mat efter passet och inte förrän typ 13.00 imorgon! En utmaning! 
 
Men, imorgon är sjunde dagen! 
 

Kickstart dag 5

WeE! Den här kuckstarten går ju som smort, gillar den där Ulrika Davidsson mera och mera ;) 
 
idag till lunch gjorde vi lufttorkad skinka, avokado, Melon och tomat - det var supergott!! Middag, favorit i repris: hamburgare med sallad! Det blir spännande att se på torsdag vad vågen visar! 
 
Har gymmat idag oxå, rygg, axlar och bröst! Nu blir det chill med en kopp te och premiären på mästerkock! Älskar det programmet! 
 
 
 

Kickstart dag 4!

Haft en skoj dag - menr galet hungrig! Mest hela tiden! ätit massa grönsaker och 1/2 burk tonfisk både till lunch och middag idag! Sparris, det va sjukt gott! Måste göra oftare! 
 
 

Kickstart dag 3!

Startade denna kickstartsdag med Petter glas citronvatten, kaffe och ett pass bodybalance på gymmet! Nya realesen på BB var mer fysiskt krävande än förra men gillade det! Maglåten var riktigt jobbig! 
 
till lunch blev det tonfisk och grönsaker a la Ulrika Davidsson, gott!! Men jag är HUNGRIG! Ska ta en sväng på stan med S. nu! Shoppa lite! 
 

Kickstart dag 2!

räksalladen till lunch var vansinnigt god! Till middag åt vi avokado toppad med sillröra, det var så där, helt OK men inte supergott väl surt! Men citron, såsom va i, sägs ju va bra för förbränningen! Till fredagsmys en kopp kaffe (inget vin här inte) och en film! 
 

chill i dill!

det är så skönt att vara ledig! idag har vi haft sov morgon, dammsugit och skurat golven, ätit lunch och nu tittar vi på skidor!

lunchen blev enligt recept ur Kickstartsboken så klart: räksallad. det var sjukt gott! nu ska vi chilla sen blir det badhuset i eftermiddag, nice! :-) första dygnet med Kick start har jag gått ner 1,3 kilo :-) vätska såklart!

Köpt boken & kickstartat!

Yes frukost idag; kaffe och middag en hamburgare med recept ur kickstartsboken! Blev en rätt lång fasta för vi var till birsta och handla en surfplatta idag mitt på dagen! 
 
köpte själva boken kickstart också, gillar det än då länge! Hungrig nu men nu äre ju dags att sova ;) 
Bild: frukosten och boken! I hope it works! 

Kickstart på 2014!

Jag läste i Amelia om Ulrika davidssons nya bok Kickstart, blev sugen att testa hennes koncept så imorgon startar jag! Boken släpptes den 20/12 men har ej fått tag i den! Tur det finns massa bra på nätet ;) 
 
så imorgon blur det fasta fram till lunch! 
 
 

Nytt år!

Gott nytt år till alla! 
 
Vi hade en superbrs och rolig nyårsafton igår! Med trevligt sällskap, god mat å allt!! Idag är en liten seg dag! Isabelle var baken till tolvslaget och firade med bubbel hon me å de andra barnen! Hon sov till 10 imorsee menr trött nu! 
 
Ska riva pepparkakshuset och ta en kopp Java! Imorgon börjar allvaret och jag å honEY ska ha en vit månad! 

RSS 2.0