Ur balans

LYSSNAR PÅ UR balans med Stiftelsen, så bra, och imorgon annan typ av balans ... Body Balance! Skönaste passet på hela veckan! Börjar känna mig normal i kroppen igen nu efter träningsweekenden, ha ha! Tog några dar ... på't igen. Nån som har idé på skoj tävlingar nästa år? Funderar på Tjejvasan. Kanske Lidingö! Behöver ett mål med min träning nu ... nåt sköj! Nån utmaning!
 

Just nu!

EFTER JOBBET SÅ for jag hem och svidade om för gymmet, lessen skrutt hemma, huga. Har kört corepass på gymmet och lite cross trainer. Tittat på modomatch. De vann! Stort! Nu äre nattinatti, imorgon fredag, wehoo!

Utsikt!

 
UTSIKT FRÅN JOBBET! Har lunch nu och det regniga vädret verkar försvinna här. M och I är hemma vilket känns kanonbra (inte att hon är sjuk) men att få jobba!

Ögonfluss!

IDAG HANN JAG lämna I på dagis och jobba i 5 timmar innan de ringde från dagis. *suck* Ögonfluss. Hon var kletig kring ögonen så nu äre bara att badda badda badda! Imorgon ska M vara hemma som tur är.
 
SAXAT FRÅN FAMILJELIV:
Skölj med rent vatten, gärna kokat avsvalnat vatten flera ggr per dag. Jag brukar ta in vattnet i en medicinspruta och hålla fast barnet och sedan försöka spruta in.
Det är en begynnande ögoninfektion din son har, lite röd och geggig i ögonen.

Man kan säga att det är en förlkylning som satt sig på ögonen.

OM ni sköljer ögonen noggrannt, tvättar era och barnens händer flera ggr per dag och ser till att barnet och ni själva inte petar i era/varandras ögon så bör det lägga sig på 2-3 dagar. OM ögonen inte blir bättre utan svullnar upp och bara blir rödare och rödare då kan ni kontakta läkare.

Hemma från dagis tills gegget är borta 2-3 dagar typ.

Det är en jobbig sjukdom men som lätt kan avhjälpas om du följer mina råd-

Tisdag hela dan!

VABAT IDAG MED för lillsnuffsan hade feber imorse. Tog med henne på en tur i barnvagnen för lite frisk luft, annars har det inte hänt mycket denna gråregninga tisdag. Min sjuhelsikes träningsvärk börjar äntligen släppa lite ... har haft gymt ont i rumpan/benen. + lite överallt, he he! Ikväll blev det gymmet en timme, lite löpband/cykel + armar och planka. Sen har jag försökt stretcha en massa ...

Måndag..

 

VAB

ÄR HEMMA FÖR vård av barn för första gången ... lilla busungen hade feber imorse, kände direkt att hon var varmare än vanligt, så då äre ju bara att va hemma. Hon är extremt vrång, tjurig, gnällig och allmänt olätt att ha att göra med just nu ... tänder, dagisstart, förkylning & feber + bucklan på ögat - här kommer alla känslorna på en och samma gå'ååång!

Endorfinstinn pigg 90-åring!

KÄNNER MIG SOM tant Agda liksom ...
 
NI VET NÄR man rör på sig och det gör ont i varenda muskel!? Typ gå i trappor och sätta sig på toastolen är riktiga hemskheter ... Men vi har haft himla skoj, härligt och svettigt! Ätit massa god mat och tränat 10 pass på tre dagar! Underbart! Snacka om träningsglädje!
 
NU ÄR JAG iaf hemma, morgonen började med MTB i ca en timme och sen 30 minuter corepass på det! Sen åkte vi hemöver ... har käkat middag och umgåtts med la familia ... nu ska jag däcka i soffan framför en fim.
 
BÄSTA PASSET VAR Crossfit. Två manliga PT:s manade på oss vid varsin station som det var 250 meter emellan att springa. Station 1: 15 armhävningar, 10 planka med benlyft, grodhopp sen springa 250 meter ....
 
STATION 2: 15 knäböj, 10 höga knän, 10 utfall och 10 vadpress, sen springa igen ... Så höll vi på i en timme! Och fuskade man så var PT:n där och påpekade det, ha ha! Dessutom var det ösregn när vi körde, riktigt grispass, lovely!! Totalt blev det 4 km löpning unde det passet ...

Freeeedag!

WEHOO! ÄNTLIGEN FREDAG och nu ska här packas träningskläder + lite annat smått & gott! Träningsweekend i Högbo coming up =)
 
IKVÄLL BLIR DET funktionell träning och Body combat. Incheckning 15.00, träning på det och sedan middag i restaurangen.
 
Högbo brukshotell, foto från i april då vi var på träningsweekend.

Hänt på dagis!

FICK ETT SAMTAL idag från fröken på dagis och tänkte shit! Men det var ingen större fara, hon ville bara berätta att I hade ramlat och slagit sig på något staket ute på gården. Men det hade gått bra ändå! Ser ju lite otäckt ut men ...
 
SJÄLV HAR JAG pysslat lite med ett nyhetsbrev idag, lagt upp lite dokument på vårt intranät och skrivit en artikel till kommande hushållstidning. En rätt vanlig dag på jobbet med andra ord! Imorgon blir det möten hela dagen.
 
VAR EN SVÄNG på stan efter jobbet och handlade I.D mineralpuder, mitt är snart slut, snordyrt är det 500 :- så det svider i plånboken men det bara måste jag ha! I fick tre par halksockar ...
 
 
 
 
 

Its gonna take patience and time

BRÅK OM SNUTTEFILTEN på väg till dagis, spänna fast barnvagn, in i bil, spänna fast, ut ur bil ... *gaaahh*
Satte mig i bilen och åkte ner på jobbet så var denna låt på hög volym, så passande!
 
Its gonna take time
A whole lot of precious time
Its gonna take patience and time, ummm
To do it, to do it, to do it, to do it, to do it,
To do it right child


Träningsweekend om några dar ...

... DET HÄR SKA jag göra i helgen, kommer bli grymt! Kommer nog gå på det mesta utom sh'bam, zumba och vattengympan. Ska bli superhärligt att komma bort på en weekend, umgås, träna och ha sköj!
 

Träningsprogram

Tid Fredag Tid Lördag Tid Söndag
17.00-17.45 Funkt. träning      08.30-09.30 Body Balance 09.30-11.00 MTB medel
18.00-19-00 BodyCombat 09.45-10.45 Trail running nyb 10.00-11.00 Sh´bam
    09.45-10.45 Aerobics 11.00-11.30 Core
    11.00-12.00 Crosstraining ute 11.50-12.30 Vattengympa
    13.30-15.00 MTB nyb 12.40-13.20 Vattengympa
    13.30-14.30 Powerstep    
    14.30-15.00 CXWorx    
    15.00-15.30 CXWorx    
    15.30-16.30 Zumba    
    16.45-17.45 Trailrunning medel     
    16.45-17.45 Box    
    18.00-19.00 Yoga    

Söndan flög förbi!

SHIT VAD DEN här dagen har gått fort! Helgerna blir ju mer heliga då man jobar hela veckorna! Men det har varit en toppenhelg =) Idag PW med Sofia, också har jag varit och investerat i nya löpardojjor (hoppas hjälper för knäna), sen en playdate i lekparken och massa bus. Var skoj, och vaaaarmt! Värsta sommarvärmen idag! Middag, bad med Isabelle och nu äre läggdags för henne. Jag och M ska titta på en till Lisa Marklund film, LIVSTID heter den. Over and out

60-års firande!

STARTADE GÅRDAGEN MED Body balance på gymmet, superskönt pass! Eller ja, sidoplanka, planka, armhävning och sidoplanka allt i ett på samma gång var väl inte skönt men bra träning ;)
 
SEDAN ÅKTE VI upp till päronen för att fira mamma som fyllt år! Det blev en sväng på stan, handla blommor och present och sedan åkte vi ut till dem. Vi fikade smörgåstårta, fiskade inlåsta bilnycklar, plockade äpplen och grillade.En myspys dag helt enkelt och mamma blev superglad över att vi och "lilla" kom och hälsade på!
 
Foto: lånat från Morgue files
 
 

05:25

TIDIGT ATT VAKNA 5 en lördagmorgon, men I hade lust med det idag! Så nu snurrar hon på för fullt på golvet. Hon har lärt sig att snurra de senaste dagarna, runt runt runt och skrattar, sen går hon vingligt och ramlar, ha ha! Hon lär ju ha blivit inspierad på dagis ;) 
 
09:00 BLIR DET Body balance pass på gymmet, typ tre timmar kvar, ha ha!

Fredagsmys!

EFTER EN JOBBVECKA är man väl värd det?! Känns så iaf! Men trivs grymt bra nu igen då jag får jobba på dagarna! Och till 15.00 på dagarna känns inte sååå länge heller, alldeles lagom.
 
STARTADE HELGEN MED ett svettigt pass på Golds, cross trainer + bålövningar. Sen hem och äta gomiddag med ett glas rött, yam yam! Natten som var så var Isabelle vaken en massa (tror det är mera tänder) så nu är man aptrött!

Kockarnas kamp!

HADE SMÅ AMBITIONER på att åka och träna ikväll men chillar istället och tittar på Kockarnas kamp!

Underhålla en 1-åring!

3 DAR PÅ dagis och jobb har gått bra! Lite drygt är det på morgonen att I vaknar innan mig oftast, typ vid 5 eller strax därefter. Och hon skulle ju lugnt kunna sova minst 1 timme till. Hade varit kanonskönt att få ducha och göra sig klar i lugn och ro. Istället springer man och jagar henne halva tiden och är helt svettig innan man kommer iväg ... Också är hon ju aptrött på kvällarna nuförtiden så varför inte sova lite till?!
 
TÄNK NÄR MAN kan sätta henne framför Bolibompan eller nåt, vad skönt! Sen vill jag snart börja måla i målarböcker, bygga modellera och göra pärlplattor och sånt! Ha ha! Tur jag fick en tjej =P
 


Back to work!

MIN MÅNDAG HAR varit super om än lite seg i skallen efter några timmar på jobbet! Hämtade snuttan på dagis och allt hade gått bra men jag såg att hon var lite småless ändå när jag kom hem, drog av galonbyxorna så visar de sig att hon är dyblöt om byxorna ... stackars snuttan liksom!!
 
IKVÄLL BLEV DET corepass på gymmet och 30 minuter cross trainer på det! Sweeet & snart Ensam mamma söker!

Imorgon smäller det!

JA, IMORGON ÄR det dags för jobb igen för mig! 8-15.00 och det ska bli så kul. Hoppas nu bara att fröken är pigg imorgon för hon har varit jättesnuvig idag, bara rinner ur näsan .... skulle va trist att börja med sjukdom ... men så länge hon inte har feber så. Det var typ så fröknarna sa ...
 
SÅ DET BLIR nog bra detta! *Jobba jobba jooooooba*
 
HAR PRECIS VUNNIT en Traderaakution på en Lindeberg overall + mössa till gumman. Helrosa med vita detaljer och foder så hon kommer se ut som en smällkaramell, he he! Sööööt! Pangpris 205 kr, kostar väl en 1000-ing annars i varje fall. Näe, nu äre snart dags att plocka ihop, ladda kaffebryggaren och sussa.

Full rulle!


 

L Y X F R E D A G!

NÄR VAR MAN ensam från 07.30-13.00 senast?!
 
LÄMNADE ISABELLE PÅ dagis tidigt imorse och sedan åkte jag direkt på affären och handlade, åkte på gymmet och tränade 1 timme, sen hem och duscha i lugn & ro, fiffa på härhemma och ringde lite telefonsamtal. Tvätta och städa lite. Hämtade hem lillgumman från dagis och sen kom S och E över på lite middag och fredagmys. Skittrevligt! Snacka om att jag är nöjd med dagen! Och allra mest nöjd är jag över att kunna gå på jobbet på måndag och känna mig lugn. Fröknarna tycker hon är sååå duktig!
 
IDAG HADE DE haft rörelse till musik, som hon glatt hängde på med alla 2, 3, 4 och 5-åringar! När de berättar sånt och visar foton från dagen så blir jag överlycklig!!

Trööööött!

JAG BLIR HELT kockobello i huvudet av att vara med dagsibarnen hela dan ... surr, surr, spring, hopp, studs och blöj/kiss tjaj på fröknarna, bråk om leksaker och tjat om att spela Bamseskivan, ha ha! Så efter att ha varit där känner man sig helt tom i hjärnan ...
 
ISABELLE VAR OCKSÅ trött när vi kom hem idag, toktrött! Satte henne i badkaret för & hålla igång henne ett tag till ... sen stupade hon i säng vid 19.
 
MEN DE ÄR jätteroliga också, idag var det en av de äldre pojkarna som servade Isabelle med gosedjur, bar fram och gav henne, så himla sött! Och ute på gården så kallar 5-åringarna henne för "bäbis". Och en tjej skulle visa henne hur man gör kakor med sand och åker ruschkana ... hjälpsamma värre så snart har hon nog lärt sig MASSA hyss!

Pics from yesterday!

Äta sand, yam yam!
 

Ute på havet!
 


Barnvakt!

HADE EN SUPERTREVLIG kväll igår med jobbkollegorna, tack vare bästa Therese som kom och tog hand om Isabelle! Vi åkte ut i blåsvädret med Ådalen III. Så det blev en massa surr, god mat, gott att dricka för en del även om "vårt bord" var lugnast, ha ha! Den vanliga trubaduren var också på båten så det var riktigt bra. En av kollegorna ska ha barn om nån vecka så det blev ju en del barn- och förlossningsprat. Tänk vad som händer på ett år ...
 
IAF HADE DET gått bra för dem här hemma så det var ju toppen! Lillgumman börjar bli stor kicka på
riktigt, både barnvakt och dagis. Och inte verkar hon sakna mig heller ;)
 
MEN NU SAKNAR vi pappan, som inte kommer hem förrän lödag ...näe, nu göra oss klar för dag 3 på inskolning på dagis, ska gå om typ en timme. Idag ska jag vara mer i "perifiriin" sa fröken som är ansvarig, gå ut i personalrummet ett tag osv.

Dagisstarten!

GICK HUR BRA som helst på inskolningen idag! Kul! Isabelle stortrivdes, lekade med allt och alla men mycket på sin egen kant också - mycket att upptäcka! Fick ett bra mottagande och tror detta blir superbra! Man blir helt slut av att va där en hel dag ... iaf jag! Ha ha!
 

Ny vecka & nya tag!

IDAG ÄR VÄL vad man kan klassa som sista dagen i frihet!
 
SISTA DAGEN INNAN inskolning, dagis och jobb drar igång! Vet inte vad vi skall hitta på idag men blir säkert en bra dag =) Lutar åt att vi går ut en sväng på förmiddan iaf innan lunch och vila för snuttan. Skulle behöva rensa upp här hemma med ...
 
MANNEN I HUSET han sitter på älgpass ute i skogen ... jag sörjer ff att det vart en sån dålig sommar i år. Isabelle har varit på stranden en gång bara ...
 

En bild säger mer än 1000 ord!

BILD LÅNAD FRÅN Tjejmilen.se

Tjejmilen 2012!

KAN SÄGA ATT det var en blöt upplevelse med mycket köande - köande både till att hämta nummerlapp och till bajamajorna. Genomförde loppet ändock på 57:22. Och hade en trevlig kväll i Stockholm! Nu är vi på hemmaplan igen och det har varit en bra dag idag och en bra helg, fast jag är lite trött. Kvällen igår spenderades på restaurang och bar på Sturegatan ... såg Magnus Uggla på krogen.
 
OCH FÖRRESTEN UNDER loppet såg jag Hasse Aro och sedan Peter Magnusson i Hey baberiba. Lite kul!
 
SKORNA VET JAG inte vad jag ska göra med, de stinker gammal surlera, de sista 100 metrarna innan målgång var bara blålera, typ slask och skit som skvätte fulla ryggen och ja ... man blev dyngsur om fötterna ...
 

RSS 2.0