Vilken bloggmamma är du ;)

SPIDERCHICK SKRIVER OM 4 olika typer, vem är du?
 
NjutandeNina
Får man tro Nina är livet en enda lång njutning. Nina Njuter Kvällen, Njuter Dagen, Njuter Barnen. Fram för allt njuter Nina måndagar för måndagar betyder Ny Start med Nya Utmaningar! Skulle Nina för en sekund glömma bort att Njuta Livet kan hon bara snegla på något av husets alla peppande väggord för att påminna sig själv.
Därför gillar vi NjutandeNina: Hon har en positiv attityd.
 
HumorHanna
Bilder på stökiga vardagsrum, tokiga citat från barnen och allmänt knasiga historier (gärna med inslag av bajs) fyller HumorHannas blogg. Att barnen målar med bläck på tapeten eller gnider en spikmatta över det nyslipade parkettgolvet gör inget tycker Hanna, för det betyder mer bloggmaterial.
Därför gillar vi HumorHanna: Hon är inte perfekt.
 
GenusGunsan
På GenusGunsans blogg är allting politiskt korrekt. Barnen är klädda unisex med praktiskt klippta frisyrer och magar mätta av ekologiskt odlade grönsaker. Halvfabrik, transfett och Barbie är bannlyst i GenusGunsans hushåll. När hon inte bloggar styr hon upp bland diskussionstrådarna på Familjeliv.
Därför gillar vi GenusGunsan: Hon ger oss tankeställare.
 
ModeMalin
För ModeMalin betyder föräldraledighet och snävare inkomst inte en snävare garderob. ModeMalin surfar nätet efter "must haves" och "keepers". Barnen stylas i MiniRodini, Me&I och Geggamojja. Själv drömmer ModeMalin om en walkincloset och turen att haffa ett plagg i rätt storlek från Den Stora Modekedjans senaste designersamarbete. För ModeMalin stavas koden till vardagslycka r-a-b-a-t-t-k-o-d.
Därför gillar vi ModeMalin: Hon visar att föräldralivet inte nödvändigtvis måste betyda täckbyxor och foträta skor.
 
 

Kommentarer
Postat av: Theres

Sg också denna! Gud så jag skrattade!! Är nog en blandning av alla :)

Svar: Ha ha, ja jag tror också jag är en liten blandning!
christinalicious.blogg.se

2012-10-02 @ 20:29:31
URL: http://theresh.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0