Den om kvarg!

KVARG LÅTER JU inte så hemskt upphetsande då man pratar om det, låter inte gott heller för den delen. Kesella däremot låter ju lite mer fancy. Men det är ju same same, bara Arla som kommit på att deras produkt ska heta Kesella. Men trots konstigt namn så är det en populär produkt för dem som tränar och gillar att äta nyttigt. Anledningen till att det är många byggare som trycker i sig kvarg är ju att det innehåller mycket protein och lite fett och kolhydrater.

 

FÖRR KUNDE JAG knappt äta kvarg men nu gillar jag det. Till en början blandade jag det med FUN light saft jordgubbsmak men nya favoriten just nu under FF är bara att köra med tinade hallon, kanske lite kardemumma på också. Kardemumma är gott! Doftar gott! Kvarg fungerar perfekt istället för smör på mackan också, riktig höjdare på knäcke med skinka på. Läste på en blogg att man dessutom kan blanda i lite vatten för att få den mer som filmjölk, ska testas för den är ju tjock i konsistensen.

KVARGEN HÅLLER I ca 2 veckor öppnad i kylskåp. Så länge räcker den dock aldrig för det blir ju si så där 450 gram om dagen just nu.

HAR NI NÅGRA andra favoritrecept med kvarg? Något gott att blanda den med. Dela med er!


Kommentarer
Postat av: Caroline

Såg ett att någon hade tipsat om att värma äppelbitar i mikron tills dom blir lite mjuka och sedan blanda det med kesella och kanel.. Var ju tvungen att testa det igårkväll och det var faktiskt otroligt gott!! :)

2012-11-07 @ 20:11:06
URL: http://wangberg.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0