Den om kvarg!
FÖRR KUNDE JAG knappt äta kvarg men nu gillar jag det. Till en början blandade jag det med FUN light saft jordgubbsmak men nya favoriten just nu under FF är bara att köra med tinade hallon, kanske lite kardemumma på också. Kardemumma är gott! Doftar gott! Kvarg fungerar perfekt istället för smör på mackan också, riktig höjdare på knäcke med skinka på. Läste på en blogg att man dessutom kan blanda i lite vatten för att få den mer som filmjölk, ska testas för den är ju tjock i konsistensen.
KVARGEN HÅLLER I ca 2 veckor öppnad i kylskåp. Så länge räcker den dock aldrig för det blir ju si så där 450 gram om dagen just nu.
HAR NI NÅGRA andra favoritrecept med kvarg? Något gott att blanda den med. Dela med er!
Såg ett att någon hade tipsat om att värma äppelbitar i mikron tills dom blir lite mjuka och sedan blanda det med kesella och kanel.. Var ju tvungen att testa det igårkväll och det var faktiskt otroligt gott!! :)