Bästa ugnspannkakan!

ÄR HEMMA OCH laddar för ett PT-challenge pass på gymmet! Inte sugen egentligen att ge mig ut i kylan men ... måste ju! Är skönt när det väl är gjort! Till middag idag blev det saffranspannkaka, en nyttig variant med banan och kvarg + lite mera ingridienser! Recept kommer här:

Saffransugnspannkaka, ingredienser 2 portioner:

1 mosad banan

4 ägg

250 gram kvarg 0,5 %

1 dl havregryn

1 påse saffran

Sätt ugnen på 200 grader. Lägg alla ingredienser i en bunke och stavmixa till en slät massa. Häll upp i en bakplåtspappersklädd ugnsform och grädda i ugnen i 30-35 minuter. Servera med kvarg som vispats ihop med hallon- och blåbär + lite färska hallon på toppen! Cirka 450 kcal totalt.

 

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0