God morgon!

FICK SOVMORGON IDAG & honeyboney klev upp innan 6.00 *moohahaha*
Skönt som tusan! Idag ska vi åka på jakt- och friluftsmässa uppöver mot Docksta nånstans ... thats the plan!
 
 

Slapparlördag!

INTE GJORT MÅNGA knop idag! Super-pollen allergisk och skittrött! Nu blir det film-tajm, honeyboney har hyrt action/Comedy: INKOGNITO.
 
 

Tabataintervaller sätter sina spår!

Tabata intervaller är korta maximalintensiva 20 sekundersintevaller som följs av 10 sekunders vila. Intevallerna upprepas 8 gånger och ger en total träningstid på 4 minuter. Intevallerna kan användas på såväl renodlade konditionsövningar som t. ex. löpning, rodd och hopprep men också med stor framgång på styrkeövningar som t. ex. benböj, armhävningar och sit-ups.

Fördelaktigt är att välja aktiviteter som engagerar många och stora muskelgrupper samtidigt. 

HADE ALDRIG PRÖVAT förut och igår hade jag anmält mig till lunchpass på gymmet, PT-challenge. Men eftersom vi bara var 5 stycken på passet så går det ju inte att köra PT-pass som cirkelträning. Så vi körde Tabataintervaller!

IDAG KAN JAG knappt gå känns det som, Agda 90 - hej!! Detta körde vi:

  • mountain climber
  • utfallsgång
  • armhävningar
  • cykling (mage)
  • burpees
  • Nån till som jag inte minns ... och det var jättejobbigt och supersvettigt. Men säkerligen effektiv träning både konditionsmässigt och styrka!
PÅ TABATA.SE finns mera info, program och tabatatimer!
 

Lyxar till det!

Med sallad från salladsbaren! Så himla gott! Särskilt efter ett träningspass på gymmet :) 
 

Varmt!!

Svettigt idag! Både på väg till jobbet och på löprundan! Sprang 5,7 km efter jobbet och nu har jag huvudvärk .... arbetsdagar till semester nu :) 
 

Mera bilder!

 
 

Midsommardagen!

Ikväll blir det oxå grillning! Men tror jag håller mig till cola Zero! Gjort kladdkaka med glass och jordgubbar till efterrättTyvärr lite manfall pga huvudvärk idag :p 
 
 

Midsommarafton!

VILKET KANONVÄDER OCH härligt sällskap vi hade! Löptur 5 km, firande på Murberget med picknickkäk, hem och fixa, middag, kubbspel och filmspel! Och strålande sol hela dagen, vilken tur! Sen vaknar man idag och det regnar och är dimmigt men det passar dagens sinnesstämning ;)
 
 

Mysigt!

Älskar sommaren! Å bästa tiden lär va nu :) hem från jobbet, ut å kuta 7 km, hem, grillmiddag å nu chill å planera midsommarmaten! På torsdag blir det handling- inte lika lustfyllt med 1000 pers i kö å allmän hysteri ... Men ändå! Sommarfeeling! Och om 3 snart 2 veckor äre semester för min del :) 
 
 

Super monday!

EFTER EN KANONHELG väntar en härlig vecka! Full av nya upptåg ... eller nya och nya ... men iaf mycket roligt ska det bli! Idag var pappalicious hemma med Isabelle och jag var med jobbet på lite come together i Timrå träningshall. Vi körde gympa! Ni vet, traditionsenlig gympa som på back in the Days. Studsmatta, brädor, barr, kullerbyttor osv. Och jag kände mig som miss Flodhäst själv i egen hög person. Lyckades iaf med 2 (!!) kullerbyttor.
 
YEAH! Å DIREKT efter jobb, en springsväng på 20 minuter och sen iväg till hudterapeuten! Är sååå nöjd med henne och med att hyn blir bättre och bättre. Men plånboken svider ... men det är det värt =)
 
I väntan på hudterapeuten, en liten Instagrammare!
 

Sliten!

Var på avtackningsfest med jobbet igår, några som gick i pension! vilket kalas! Vi höll till på sågverket i Rö, underbar miljö och inrett helt i industriell look - skitsnyggt! bordsplaceringen var tom egenhändigt gjord med stämplar! 
Nu ska jag sova för ligger på minus kan man säga! Imorgon kommer mammsen hit!! 
 

Bästa bästa!

tackade dagis för veckobrevet som nu gör uppehåll över sommaren, fick tillbaka "tack för att vi får ta del av er Isabelles charmiga personlighet". Hon e ju så go ibland! Ha ha! Och verkar gå hem hos fröknarna 
 
 

Haft en toppenhelg i Stockholm!

ÅKTE SOM SAGT ner på torsdagseftermiddagen och kom fram till Tomas vid 20.00 på torsdan. Bellan var superpigg och gjorde kväll sent och vaknade 04.45 dan därpå vilket resulterade i en tjurhöna på fredagens besök på Skansen. Roligast tyckte hon det var med kossa-mu och att få åka mini släng-gunga, hon skrattade som en tok!
 
SÅ DET VAR nice att ströva omkring där ändå, ta en kall öl på uteservering och bara må! Sen på kvällen grillning med Tomas och hans tjej. Lördagen åkte vi till Kista-galleria och shoppade lite, en tur till Hagaparken och sen middag ute på kvällen. Söndag förmiddag en till shoppingtur och sen åkte vi hemöver med litet kort stopp på vägen. Så en bra helg, bra väder och mkt shopping!

Nationaldagen!

  
 
Firade nationaldagen på murberget med picknick-mys i gröngräset! Tillsammans me fina vänner! Sen därefter satte vi oss i bilen och åkte till Sthlm, och vilket kanonväder sen ... :)
 

Vilken superhelg!

PÅ ALLA SÄTT och vis en kanonhelg! Härligt väder & roliga saker att göra!
 
Fredag - grilning och softish på altanen!
 
Lördag - häng på marknaden och tivolit där I fick åka sin första berg- och dalbana! Grillning hemma hos Therese, Johan och Alva!
 
Söndag - Åkte vi och handla en massa plant och blommor på handelsträdgården. Satte dem och var ute på promenix ner till havet. Och vips så var helgen slut ungefär ... det går fort när man har roligt!

Vårruset 2013!

Åkte direkt från Sollefteå till Sundsvall och vårruset! RekordVarmt! Varmt å springa å mkt folk men himla trevligt med picknick i solen efteråt :) 
 
sprang på 29:30. 
 

Hotell Hallstaberget

  
Var i Sollefteå med jobbet onsdag till torsdag! Himla fint hotell, helrenoverat! Lyx! 
och utsikten var inte dålig heller! 

RSS 2.0